reede, 8. juuni 2012

Trennide ajad

Suvi on kohe kohe kohal, kool paljudel läbi saanud ja teistel peagi saamas. Nagu ikka, lähevad nooremad kergejõustiklased suveks puhkusele ja naasevad treeningutele augusti lõpus. Vanematel on ees ootamas aga võistlushooaeg, palju mõõduvõtmisi Eesti eri paikades.

Kõige noorematele informatsiooniks, et täna, reedel toimub trenn kell 15.00 staadionil ja viimast korda saame kokku esmaspäeval kell 15.00 samuti staadionil. Nii et viimane trenn 11.juunil kell 15.00! Seejärel on teid ees ootamas väljateenitud puhkus. Osadega kohtume kindlasti suve vältel aastajooksudel, mida kindlasti külastama hakkan! Jooksud toimuvad igal teisipäeval ja alates 12.juunist on etapid Pärnu rannas.

Täna, reedel toimub teine treening kell 16.00 hallis. Kuna homme on peaaegu kõik meil võistlustules, siis suuremad täna puhkavad/teevad soojendustreeningu ning kell 17 staadionil trenni ei toimu.
Esmaspäeval toimub lisaks kella 15.00 trennile ka 16.00 trenn ikka staadionil. Kõikidele nendele, kes tahavad siiski ka edasi juunis trennis käia, on selleks minupoolt võimalus olemas - alates 18.juunist (esmaspäevast) toimuvad trennid staadionil kell 12.00 ning sinna on oodatud kõik, kes tahavad trenni veel pisut kauem teha ning ei soovi veel suvepuhkusele minna.

Täpsed treeningajad suvel kindlasti muutuvad ning seetõttu soovitan siia lehele tihti pilk peale heita! Kõige värskem info trennide toimumise kohta suvel saab siin üleval olema!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar