kolmapäev, 6. juuni 2012

Riia karikas 2012

Pikk tagasisõit on lõpuks läbi saanud. Tänasel võistlusel jooksis Ranno isiklikuks rekordiks meeste tõketega 15,22 (tuul tagant 0,5m/sek). Selline aeg andis talle neljanda koha. Poodiumile pääsemiseks tulnuks joosta 14,98. Tehniliselt jooks veel selline ei ole nagu ta võiks olla. Distantsi esimene ja viimane osa on veel nõrgad ja vajavad järeleaitamist. Aeg alla 15 sekundi on Rannol kindlasti jalas olemas.

Meeste 100 meetri jooksus oli Rait paigutatud kahest jooksust esimesse. Selle suutis ta võita 10,98 sekundiga. Tuul puhus vastu 0,6 m/sek. 14 mehelises konkurentsis andis see tulemus neljanda koha. Vaid teise jooksu esikolmik suutis kiiremaid aegu näidata. Poodiumile pääsemiseks tulnuks joosta 10,87. Jooksule lühikest kommentaari andes võin hetkel öelda, et jooksu esimene pool mulle ei meeldinud. Esimesed 30 meetrit on Rait viimasel ajal trennis ka palju paremini jooksnud. Lisaks puhus jooksu ajal vastutuul. Ning veel üks faktor - tegu oli alles teise võistlusega individuaalselt (1 oli teatejooks) ning esimese 100 meetri jooksuga. Rait on aga just seda tüüpi sprinter, kes vajab rohkem võistlusstarte, et end vormi joosta. Nii et varu siin on ja ma olen veendunud, et paremad jooksud on järgmistel võistlustel juba ees.


Meie teatenelik diskvalifitseeriti mulle teadmata põhjusel. Jooksu lõpetasid poisid kolmandana (Erik, Rauno, Ranno, Rait). Kohapeal aga seda infot meile ei edastatud ja nii on raske sellekohta hetkel seletusi anda. Aeg olnuks 43 sekundi alguses, kuna Läti U20 võistkond sai ajaks 43,42 ning neid me edestasime paari meetriga.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar