laupäev, 9. juuni 2012

Eesti meistrid!!!

Täna toimusid Türil Eesti noorte teatejooksude meistrivõistlused. Kui meesjuunioride 4x100 meetri teatejooks ebaõnnestus (esimene teatevahetus ei õnnestunud ja jooks jäi pooleli), siis 4x400 meetri jooksus tuli täistabamus!!! Ranno, Jarmo, Risto ja Rait tulid Eesti meistriteks 3.26,60 sekundiga, edestades teiseks tulnud Tartu Ülikooli Spordiklubi ligi 4 sekundiga. Õnnitlused!!!



4x100 meetri teatejooksust midagi rääkida ei olegi, kuna teatepulka esimeses vahetuses üle anda ei suudetud. 4x400 meetri jooks pakkus meile samuti väga huvi, sest stardis oli meie nelik Ranno, Jarmo, Risto ja Rait. Kokku oli stardis 7 võistkonda ja toimus 2 jooksu. Meie nelik startis teises jooksus koos Tartu Ülikooliga, Sk Fortisega ja Tallinna Kaleviga. Meie esimest vahetust jooksis Ranno, kes andis pulga edasi Jarmole esimesena! Jarmo tegi väga hea jooksu. Ta suurendas kohe vahe järgnevate ees ning jooksis kerge ja vaba sammuga, ent tõsiselt võideldes 51,2 sekundit. Kolmas vahetus oli meil Risto, kes tegi oma esimese võistlusstardi viimase 9 kuu jooksul. Risto tuli aga ärevast seisust auga välja ning andis pulga Raidile soliidse edumaaga järgmiste ees. Meie viimast vahetust jooksis seega Rait, kellele oli tegu elu esimese 400 meetri jooksuga. Vastased Raidile lähemale ei saanud ja kindel võit oligi olemas! Raidil võeti muideks 400 meetri ajaks 49,8 sekundit! Meie võiduaeg oli 3.26,60. Teisena lõpetanud Tartu kaotas meile 4,08 sekundiga. Pronksmedalid võitis Fortis.

Poiste A vanuseklassi 4x100 meetri jooksus olid stardis meie poisid, kes jooksid järjestuses Karl-Rene, Jaagup, Kristjan ja Madis. Aeg 47,38 andis viienda koha.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar