neljapäev, 21. juuni 2012

Pärnu-Valmiera-Pärnu-Tallinn-Pärnu

Kolmapäeval toimusid Lätis, meile tuttavas Valmieras järjekordsed võistlused, kust viimasel hetkel otsustasime osa võtta. Kaasa tegi seal Rait ja Jaagup. Inger haigestus ning kaasa ei sõitnud. 

Meesjuunioride 100 meetri eeljooksus võttis Rait võidu 10,84 sekundiga. Vaid kahel korral on ta varem kiiremini jooksnud. Finaali pääses ta kiireima ajaga. Finaaljooksus tegi suurim konkurent Lätist, kes jooksnud 100m alla 11 sekundi, aga valestardi ning diskvalifitseeriti. Rait võttis ülekaaluka võidu 10,77 sekundiga, millest kiiremini on ta suutnud joosta vaid korra ning seda just äsjastel Eesti meistrivõistlustel Rakveres (10,75). Finaalis puhus vastutuul 0,5m/sekundis.

Poiste A vanuseklassi 100 meetri eeljooksudes tegi väga hea soorituse Jaagup, kes uuendas isiklikku rekordit ning võitis oma eeljooksu 11,83ga. Veel eelmine suvi jooksis Jaagup 100 meetrit parimal võistlusel 12,48 sekundiga. Nii et 0,65 sekundiga rekordiparandust! Tuul puhus tagant 1,6m/ sekundis, seega on tulemus igati edetabelikõlbulik. Finaali see aeg siiski kahjuks ei viinud. Selleks tulnuks joosta 11,64ga. Kokkuvõttes oli Jaagup üheksas.

Juba neljapäeval on taas aga tegu ühe ootamatu võistlusreisiga. Seekord viib teekond meid Tallinna, kus Ranno stardib 110 meetri tõkkejooksus, Eesti parima rajakattega staadionil - Kadrioru staadionil. Kolmapäev-neljapäev toimub seal Leksi kümnevõistlus ning teise päeva avaalana lubatakse Rannol mitmevõistlejatega kaasa joosta. Loodame head esitust.

Teistel toimub trenn ikka kell 12 staadionil, plaani edastan kellelegi teist, kes kindlasti trennis sel kellaajal kohal on. Reedel kell 12 toimub trenn nagu planeeritud.

Vidematerjal tänasest: Jaagupi ja Raidi jooksud.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar