teisipäev, 3. jaanuar 2012

Võistlusest

Tänasel võistlusel Tallinnas, Lasnamäe kergejõustikuhallis, näidati väga häid tulemusi, püstitati isiklikke rekordeid ja jõuti korduvalt 6 parema hulka, mis viis ka autasustamisele.

Kõige säravama tulemuse eest kandis hoolt Rait 150meetri jooksus, kes alles mõned päevad on olnud juuniori klassi sportlane. Tänane võiduaeg oli 16,81 sekundit, millest kiiremini on nendel võistlustel aastate jooksul jooksnud vaid 1 sprinter ning seegi juhtus täna, kui meeste vanuseklassi võitja Richard Pulst sai ajaks 16,64. See oli Raidile aga kolmandaks korraks nendel võistlustel 150 meetri jooksus võidumaitset tunda - 2009.aastal võitis ta b vanuseklassis võisteldes 18,21ga, 2010.aastal a vanuseklassis tuli võit 17,38ga. Eelmisel aastal Rait võistlustel ei osalenud.

Poodiumi teisele astmele jooksis end täna Ranno, kes püstitas isikliku rekordi meesjuunioride 60 meetri tõkkejooksus - 8,45 andis täna teise koha. Senine rekord oli 8,59. Oma jooksu Ranno võitis. Isikliku rekordi jooksis Ranno ka 150 meetri jooksus - 18,21 (rekordiparandus 0,24 sekundit).

6 parema sekka jooksis end täna veel Karl J, kes poiste b vanuseklassi 150 meetri jooksus tuli kuuendaks ajaga 19,71. A vanuseklassi sellest aastast kolinud Jaagup jooksis välja aja 18,50, mis andis oma jooksus teise koha. Madis sai ajaks 19,31 ning Karl Rene 19,71.

Suurepärase võistluse tegid täna meie C klassi tüdrukud Hanna ja Kristiina, püstitades kahepeale kokku 4 isiklikku rekordit ja jõudes autasustamisele samuti neljal korral. Eelmine aasta 60 meetri tõkkejooksus 10,32ga neljandaks tulnud Hanna võitis seekord oma jooksu suure ülekaaluga, püstitades isikliku rekordi 9,81. Kokku andis see täna kolmanda koha. Mullu 150 meetri jooksu võitnud Hanna pidi seekord küll ühele konkurendile alla vanduma, ent isikliku rekordi parandus oli nii suur, et siingi saab vaid tüdrukut kiita. Tänane aeg oli 21,20 sekundit. Rekordiparandust tuli 0,76 sekundit. Kahju on vaid sellest, nii tõkkejooksus kui ka 150 meetri jooksus oli Hanna paigutatud nõrkadesse jooksudesse ning ühtegi tõsist konkurenti nendes jooksudes talle ei olnud. Korralik konkurents oleks sundinud teda viimast välja panema.

Meeldiva üllatuse valmistas täna Kristiina, kes pärast kahte kuulitõuke trenni tõukas end viimase katsega koguni teiseks - tulemusega 10.37. Tegu oli muidugi ka isikliku rekordiga. Oma 150 meetri jooksu võitis Kristiina 21,91 sekundiga. Kokkuvõttes andis see aeg täna kuuenda koha. Olgu siinkohal lisatud, et eelmine aasta võitis Hanna 21,96ga. Seekord ei piisanud sellisest ajast, et tulla isegi 6 sekka, nii et tüdrukute jooksutase oli sel aastal äärmiselt kõrgetasemeline. 

Isiklikku rekordit 150 meetri jooksus kordas Inger, kes läbis distantsi 21,13 sekundiga. Oma jooksus andis see teise koha. Tegu oli esimese võistlusega Ingeri jaoks A vanuseklassis. Triin oli naisjuunioride klassis oma jooksus kolmas 21,03 sekundiga.

Minagi sain selgema pildi, kes millises seisundis on ning mida oleks vaja teha, et järgnevate nädalatega vorm veel teravamaks muuta. Järgmised võistlused on sel laupäeval Tallinnas toimuvad A.Tšikini mälestusvõistlused, järgmine kolmapäev ja neljapäev toimuvad Tallinna noorte meistrivõistlused, järgmine kolmapäev toimub ka teine võistlus ja seda noorematele meie hallis. Kes ja kus oma järgmise stardi teeb, selgitan ma välja homseks.

Tänase võistluse videod on kõik juba üleval meie videonurgas!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar