laupäev, 14. jaanuar 2012

Valgas käidud, Tallinn ja Võru ootamas ees

Nädalavahetuse esimene reis viis meid Valga Spordihalli, kus minu andmetel ei olnud veel ükski spordiklubi Altiuse sportlane kunagi võistlemas käinud. 

Esimese alavõidu tõi meile Ranno meesjuunioride 60 meetri tõkkejooksus. Finaaljooksus, mis toimus 5 minutit pärast eeljooksu, suutis Ranno kirja saada aja 8,49 (isiklik 8,45). Nii et igati kordaläinud start. 60 meetri jooksus pidi ta aga leppima 7,70 sekundiga.

Teise alavõidu tõi meile Triin naisjuunioride kaugushüppes, kui parimal katsel sai ta kirja 5.03. Paremuselt teine katse oli 5.02. 

Poodiumile jõudis veel Inger, kes neidude A vanuseklassi 60 meetri tõkkejooksus tegi oma esimese stardi. Jooks õnnestus esimese korra kohta igati hästi ning tasuks oli teine koht ning aeg 9,69. Eelmine talv suutis Inger ühel korral joosta toona B klassi tõkkeid kiiremini (9,54), ent aja poolest oli tegu paremuselt teise jooksuga talle. Kuna esimene kord on ikka natuke kohmetu, siis usun, et see aeg sel talvel veel paraneb. Igatahes oli Inger igati tubli. 60 meetri jooksus sai ta ajaks 8,68, mis andis 7.koha.

Viienda koha vääriliselt võistles hooaja esimese stardi teinud Brigita, kes 60 meetri jooksus neidude A vanuseklassis sai ajaks 8,63. Loodetavasti jätkub seda indu, mida ta täna pärast jooksu välja näitas ka järgmisteks kuudeks treeningutel ning et tagasitulek aegade juurde, milleks ta võimeline on, saab olema edukas.

Finaali võitles end välja ka Madis noormeeste A kaugushüppes, kus ta iga katsega oma tulemust parandas ning lõpuks sai ta kirja 5.71, mis andis 7.koha. Jaagup oli täna kaugushüppes hädas sammu paika saamisega. Nii sooritas ta parima hüppe ligi pool meetrit paku tagant ning tulemuseks mõõdeti 5.11. 60 meetri jooksus sai Jaagup kirja aga rekordilähedase tulemuse 7,77 (rekord 7,73).

Tõkkejooksu videod on nüüd ka üleval, ent kuna Valga spordihall ei ole väga pealtvaataja sõbralik, mis puudutab kaugushüpet ja lühikesi sprinte, siis ei olnud mitte lihtne neid jookse filmida. Seega vabandused kehvema kvaliteedi pärast. Võistlustel tehtud pilte peaks samuti peatselt nägema, ent selleks on vaja natuke vaba aega leida enne, et neid üles laadida. Annan jooksvalt teada, kui pildid ka üleval.

Homme sõidame siis Raidiga Tallinnasse kiirjooksjate kogunemisele ning pühapäeval lähevad 5 vaprat noort kergejõustiklast TV10 osavõistlusele Võrru. Selle võistluse väljasõidu kellaaeg on veel täpsustamisel, samuti koht. Kõigile helistan ma laupäeva jooksul ja annan teada täpselt kust minek ja millal minek!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar