neljapäev, 26. jaanuar 2012

Eesti juunioride meistrivõistluste eel

Milline on siis seis enne nädalavahetuse meistrivõistlust? Viimase nädala eel oli õhus palju küsimärke. Kas Rait saab trennis lõpuks täiskiirusel jooksma ning kas ta saab võistlustel kaasa lüüa? Kas Jarmo on vigastuse välja ravinud ja saab ka võistlema minna? Millises seisundis on Ranno enne nädalavahetust. Paljud küsimused on ka vastuse saanud, paljud ootavad vastust veel võistluste käigus. 

Tänase seisuga stardivad nädalavahetusel kõik, kes seal pidid startima. Rait, Jarmo, Ranno, Karl M, Triin.
Rait on saanud kogu nädala teha täiskiirusel jookse, mis on kahtlemata positiivne nähtus. Kindlasti on pikk paus jätnud jooksuvormile oma jälje, kui tõsise, seda saame näha alles nädalavahetusel. Laupäeval kell 12.25 stardib Rait 60 meetri eeljooksudes, kus eelregistreerimise põhjal on tal 34 konkurenti. Pühapäeval on Rait üles antud 300 meetri jooksus. Seal osalemine või mitte osalemine selgub pärast 60 meetri jookse.

Teise suure küsimärgina läheb nädalavahetusel starti Jarmo, kes pole üle kuu aja saanud ühtegi jooksuharjutustki teha. Ta on saanud korralikult ravi ja andnud jalale puhkust, samas on ta oma kehalist vormi üritanud hoida. Nädala alguses sai ta esimest korda jalga naelikud ja tegi esimest korda proovi juuniori tõketega. Jarmo stardib ainult laupäeval ning üles on ta antud 60m jooksus ja 60m tõkkejooksus koos Rannoga. Lisaks neile on tõketes stardis veel 8 jooksjat.

Ranno seis enne eestikaid on praeguse seisuga vaata et parim. Kiiruslik vorm on suurepärane (lendlähtest 30m isiklik rekord), lisaks korralikud tõkketrennid nädala esimestel päevadel. Teisipäeval põrutas ta küll kaugushüppes kanna ära, aga loodame, et see tema esitusi ei sega. Tõketes peaks tulema korralik andmine! Lisaks teeb Ranno kaasa pühapäeval kaugushüppes (juhul kui kand on okei) ja 300 meetri jooksus. 300 meetri jooksus on lisaks Raidile ja Rannole üles antud veel koguni 36 sportlast.

Mõlemal päeval asub starti ka meie keskmaa jooskja Karl, kes avapäeval osaleb 800 meetri jooksus ja teisel päeval 3000 meetri jooksus. 800 meetri jooksus on tal 19 konkurenti ja pikemal distantsil 11 vastast. 

Mõlemal päeval asub starti ka meie ainus naisesindaja - Triin osaleb laupäeval 60 meetri jooksus (17 konkurenti) ja pühapäeval kaugushüppes (12 konkurenti). Hooaja parimat esitust ootaks Triinult mõlemal alal, kiirus on tal palju paremaks läinud ja loodan väga, et ta suudab selle tulemuseks realiseerida. 

Nii et ees on ootamas 2 pingelist ja stressirohket päeva eelkõige mulle. Soovin kõigile võistlejatele edu ja säravaid tulemusi!



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar