pühapäev, 22. jaanuar 2012

Tulemusi A ja B klassi meistrivõistlustelt (2.päev)

Tänasel teisel võistluspäeval saavutas parima kohad Karl J, kes osales nii 200 meetri jooksus kui kaugushüppes. Tõelist närvikõdi pakkus ta just kauguses. Avakatsel astus ta poole pöia jagu oma katse üle. Nihutasime sellepeale sammumärki kaugemale, ent teisel üritusel jooksis Karl hoopis teisiti peale, astus meetriga pakust üle ja tõukas veel vale jalapealt. Seega kahe katse järel tulemust kirjas ei olnud. Pärast nuputamist ja arutamist tuli võtta riske, muutsime oluliselt sammumärki ja kolmandal katsel tabas Karl peaaegu ideaalselt pakku (varu paar cm) ja hüppas uue isikliku rekordi 5.31. See tulemus viis ta kuuendana finaali! Finaali avakatsel parandas ta tulemust veel 2cm võrra, hüpates oma päeva parimad 5.33, mis andiski lõpuks tubli kuuenda koha. Sellisest seisust viimase katsega välja tulemine on muidugi muljetavaldav saavutus.

Oma 200 meetri jooksu Karl võitis 26,38ga. Kokkuvõttes andis seegi tubli 8.koha.

Madis ja Jaagup osalesid täna kaugushüppes. Oma parima tulemuse sai Madis kirja kolmandal katsel - isiklik rekord 5.75. Rekord paranes 4cm võrra. Jaagup sai kirja 5.45. Isiklik rekord paranes 2cm-ga. Viimasel katsel tegi Jaagup päris pika hüppe, ent astus paraku üle. 

Tüdrukute b vanuseklassi kaugushüppes oli Killu täna esimene, kes finaalist välja jäi ning 9.kohaga pidi leppima - tulemus 4.34 ei olnud muidugi päris see tulemus, milleks Killu võimeline on. Oma isikliku rekordi kordamisega olnuks ta täna viies. 200 meetri jooksus sai ta ajaks 30,29.

Järgmine suur võistlus on tuleval nädalavahetusel uuesti Tallinnas, kui selgitatakse välja Eesti meistrid juunioride ja noorsoo vanuseklassides. Esialgse ülesandmise põhjal võistlevad Eesti meistrivõistlustel: Rait 60m ja 300m jooksudes, Ranno 60m tõkkejooksus, kaugushüppes ning 300m jooksus, Karl M. 800 ja 3000 meetri jooksudes, Jarmo 60m ja 60m tõkkejooksus ning Triin 60m jooksus ja kaugushüppes.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar