neljapäev, 12. jaanuar 2012

Kiired ajad

Viimased päevad on elutempo nii kiireks läinud, et isegi pole leidnud 10 minutit, et siin kõigest rääkida.

 Eile toimusid meie hallis TV 10 olümpiastardi Pärnumaa etapp, kus tehti mitmeid väga häid tulemusi. Väga pikalt neil peatuma praegu ei hakka. Tooksin välja vaid mõne eriti tubli tulemuse meie laste kohta.

Vanemate tüdrukute hulgas võttis alavõidu 60meetri tõkkejooksus Hanna, kes esmakordselt nii kõrge tõkke ja nii pika tõkkevahega jooksis. Aeg 10,0 oli aga igati kordaläinud avastart. Teine oli Karin 10,6 sekundiga. 60meetri jooksus hakkas Hanna juba palju rohkem vastu oma peamisele rivaalile TV10 sarjas. Võitja aeg oli 8,1, Hannal 8,2. Distantsiliselt oli vahe aga oluliselt väiksem juba kui detsembri võistlustel Audentese spordihallis. Kolmas oli 60 meetri jooksus Kristiina 8,6ga. Samasugune oli järjekord ka kaugushüppes, kus Hanna hüppas 4.30 ja kaotas võitjale 9cm-ga ja Kristiina oli kolmas 4.22ga. Karin oli neljas 4.20ga. 

Nooremate tüdrukute arvestuses olid väga tublid Andra ja Vanessa. Mõlemad täitsid vabariikliku normatiivi 60 meetri jooksus (Andra teine 8,9ga, Vanessa kolmas 9,0ga). Lisaks võitis Andra 60m tõkkejooksu 11,7ga ning oli kolmas kaugushüppes 3.76ga.  Tõkkejooksus oli teine Elisa 11,8ga ning kolmas Vanessa 12,1ga. Lisaks oli Vanessa teine ja Elisa kolmas 600 meetri jooksus. Ajad vastavalt 2.17,2 ja 2.18,0. 

Vanemate poiste arvestuses võitis 60meetri tõkkejooksu August 10,0ga ning nooremate poiste seas võtsid kaksikvõidu tõkkejooksus Rannar ja Andry A. Ajad 11,5 ja 11,9.  

Kohal oli ka Pärnu Postimehe fotograaf ning täna kirjutasin ma lehe jaoks valmis artikli toimunud võistlusest, mis peaks ilmuma koos ühe pildiga homme või ülehomme. Nii et lehte uurima!




Järgmine võistlus toimub aga juba homme Valgas, kus võistluse nimeks on Valga ja Valmiera lahtised noorte võistlused. Homme asuvad starti Ranno (60m tõkkejooks ja 60m jooks), Madis ja Jaagup (60m jooks ja kaugushüpe), Inger (60m tõkkejooks ja 60m), Brigita (hooaja avastart 60m), Triin (60m ja kaugushüpe).Võistlustele sõit toimub kell 7.45 spordihalli eest nagu ikka. Kaasa 3 eurot osavõtumaksu.

Rait võistlustel kaasa ei tee, kuna nädal aega on olnud probleeme reielihasega, mis ei ole lasknud maksimaalse kiirusega joosta. Küll osaleb ta laupäeval ja pühapäeval Tallinnas kiirjooksjate laagris, kus teeb kaasa katseid. Tõenäoliselt ta seal 30 meetrit lendlähtest seekord ei tee. Eesmärk on saada jalg siiski korda Eesti meistrivõistluste ajaks, mis toimuvad kuu lõpus. 

Pühapäeval osalevad noored aga Võrus TV10 esimesel vabariiklikul etapil, kus kaasa teevad Hanna (60m), Kristiina (60m ja teivashüpe), Andra ja Vanessa nooremate tüdrukute arvestuses (60m), August (60m, kaugus).

Nii et kiired ajad muutuvad veel kiiremaks!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar