laupäev, 21. jaanuar 2012

Tulemusi

Väga ilusa võistlusega sai täna hakkama Inger, kes esmalt startis 60 meetri jooksus. Start ebaõnnestus seal täielikult, ent aeg 8,56 on hooaja parim ja jääb rekordile alla vaid 5 sajandikku. 2 tundi hiljem oli Inger stardis juba 60 meetri tõkkejooksus, kus ta oma eeljooksus saavutas teise koha ning jooksis uute tõkkevahedega välja uue rekordi 9,56. Jooks oli väga hea kuni teise tõkkeni, seal kadus korraks Ingeril rütm. Selline aeg viis Ingeri aga kõikide eeljooksude peale neljandana finaali! Finaaljooksuks oli ta kahjuks aga väsinud, pingutas mis ta suutis ja lisaks pidi ta taluma ka kõrvalradadel jooksnute tehnilist praaki, mis ka tema jooksurütmi häirisid. Aeg 9,72 andis sellegipoolest viienda koha. Eks pisut kripeldama jääb, et pronksmedal võideti kehvema tulemusega, kui Inger eeljooksus oli näidanud...

Isiklikku rekordit kordasid täna nii Killu kui ka Madis 60 meetri jooksudes. Killu sai ajaks 8,79 ning Madis 8,00. Jaagup jäi mõne sajandiku oma parimale ajale alla - aeg 7,77. Finaali pääses veel 7,52ga.

B vanuseklassi poiste arvestuses jooksis uue isikliku rekordi Karl J, kes sai ajaks 8,19 (eelmine rekord 8,33). Finaali pääses veel 7,89ga.

Mädli jooks 800 meetri distantsil ebaõnnestus. Aeg 2.43,14 ei vasta ilmselgelt tema võimetele, ent on samas ka hetkevormi näitaja. Oma suvise ajaga võinuks ta täna koguni medali eest võidelda. 

Üldjoontes oli täitsa tubli päev, kus tehti mõni rekord ja saadi peamiselt positiivseid emotsioone.Ingeri tõkkejooks pakkus suurimat rõõmu.

Homme on võistlustules uuesti Madis ja Jaagup, seekord kaugushüppes. Lisaks Killu kaugushüppes ja 200 meetri jooksus ning Karl J kaugushüppes ja 200 meetri jooksus. Pika võistluspäeva üleelanud Inger homme kaugushüppes ei stardi ning haigusvimmaga võitlev Mädli ei stardi homme 1500 meetri jooksus.

Jooksu videod tänasest päevast on homseks hommikuks üleval!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar