pühapäev, 15. mai 2011

Tihe võistlusnädal juhatab sisse välishooaja

Teisipäevast pühapäevani on igapäev keegi Sk Altiuse noortest tulevikulootustest võistlustules. Nädal algab Pärnu linna koolinoorte meistrivõistlustega. Teisipäeval stardivad Koidula staadionil 3-5 klasside tüdrukud. Kolmapäeval teevad sama poisid. Neljapäeval on stardis 6-12 klasside poisid ja tüdrukud. Võistluste algus on kahel esimesel päeval 14.00, neljapäeval aga 12.00. 3-5 klassid osalevad 60m ja 300m jooksudes, palliviskes ning kaugushüppes. 6-12 klassid 100m jooksus, kaugushüppes, kuulitõukes, tüdrukud 400m jooksus ja poisid 1500m jooksus. Suurem osavõtjate arv on meil kindlasti kahel esimesel päeval. Neljapäeval ei lähe paljud starti, kuna nädalavahetusel on toimumas Paikusel Pärnumaa Meistrivõistlused.

Laupäev ja pühapäev stardivad kõik, kes on terved. Laupäeval algab võistluspäev Paikusel kell 10, kui starti tulevad meesjuunioride 110m tõkkejooksjad, B klassi poisid kaugushüppajad. Ka pühapäeval algab võistluspäev kell 10 hommikul. Esimesel päeval on võistlustel kohal elektriajavõtusüsteem.
Koolinoorte mv ja Pärnumaa mv vahele mahub aga reedene päev, kui Tõstamaal toimub 4-võistlus C klassi esindajatele. Kavas on 60m jooks, kaugushüpe, pallivise ning tüdrukutel 500m ja poistel 800m jooks. Võistlus toimub tegelikult Pärnu maakoolide õpilastele, ent läbirääkimiste tulemusena lastakse nüüd peale ka minu tublid C vanuseklassi tüdrukud ja poisid. Kes täpselt Tõstamaale starti läheb, see selgub teisipäeva õhtuks, kui tüdrukud on oma koolidevahelise võistluse stardi ära teinud ning saab teha juba mingeid järeldusi. Kokku sõidab Tõstamaale kuni 8 last. Võistluste algus samuti kell 10.

Nii et ees on ootamas pingeline, ent loodetavasti huvitav ja häid emotsioone pakkuv suvehooaeg. Vaatame, mida toob sissejuhatus!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar