pühapäev, 10. jaanuar 2021

Uued piirangud

Alates homsest hakkavad kehtima uued piirangud, mis muudavad oluliselt ka meie tegemisi. Kui seni võisid koos trenni teha grupis vaid koondise kandidaadid, siis nüüd on sisetingimustes lubatud kuni 10 liikmelised grupid. Piirang ei kehti koondise kandidaatidele (nende grupi suurus võib olla suurem). Need piirangud kehtivad hetkel 2 nädalat, seejärel vaatab valitsus need taas üle.

Iseenesest tähendab see seda, et meie võimalused treeninguid läbi viia paranevad oluliselt. Teisest küljest ei tähenda see kindlasti seda, et kõik jätkub nüüd kohe nii nagu olime harjunud enne detsembris kehtestatud piiranguid. Minul on kokku peaaegu 70 sportlast ja nendest kõigist 10 liikmeliste gruppide moodustamine ja treeningute läbiviimine ei ole paraku kuidagi võimalik. Selleks ei ole lihtsalt aega, sest algamas on ka kool ja esimene pool päevast enam treeningute läbiviimine kõne alla ei tule. Kuigi tahaksin kõigile öelda täna, et homsest olete oodatud trenni, siis seda ma kahjuks teha ei saa. Tuleb teha valikuid ja panna paika prioriteedid. Midagi muud pole hetkel lihtsalt teha. 

Kõige vähem kannatavad koondise kandidaadid ja see on ka igati loogiline. Paljud neist pürgivad suvistele tiitlivõistlustele ja selleks peab nende ettevalmistus olema tagatud nii heal tasemel kui see on vähegi võimalik.

Teisena tagame võimaluse normaalseteks grupitrennideks nendele I ja II grupi sportlastele, kes jätkasid treeningplaanide järgi treenimist detsembris ja jaanuaris, kui grupis enam koos teha ei saanud. I grupis neid sportlasi ei olnudki, kes viimased kuu aega ei oleks plaanide järgi treeninud, II grupis oli selliseid sportlasi 6, kellele üritame leida nüüd vähemalt ühe treeningaja nädalas. 

Kõige keerulisem on seis III grupiga (Arnos ja Stuudiumis nimega AE1 grupp). Neid on minul kokku nimekirjas 27 ning see tähendaks, et moodustama peaks 3 erinevat gruppi. Selliseid treeningaegu praegu kahjuks aga pakkuda ei ole. Mina tegin Spordikoolile ettepaneku taotleda linnalt sellele grupile õppemaksu soodustust/vabastust selleks perioodiks. Spordikool on vastava pöördumise linnale teinud ning minu arusaama järgi arutab linn seda esmaspäeval, 11.jaanuaril. Tänase seisuga treenerid kõige nooremaid veel trenni ei kutsu. Ent praegu ootame linnavalitsuse seisukoha ära. Seega palun kõige noorematelt veel kannatust. Oleme keerulises seisus ning peame siit kuidagi võimalikult head lahendused leidma. Seniks olge ise tublid ja liikuge palju õues! Peagi saame taas trenni ka teid kutsuda.

Nende piirangute tõttu on ka gruppide koosseisudes mõningased muudatused. Olen koostanud praegu tunniplaani järgmiseks nädalaks. See võib pikeneda esialgu veel 1 nädala võrra. Saan aru, et see ei pruugi olla kõigile mugav ja sobilik, aga pingutame kõik selle nimel, et see periood hakkama saada. Loodetavasti 2 nädala pärast piiranguid leevendatakse. Kuna gruppidel on piirarvud ees, ei saa selle perioodi jooksul treeninguteks gruppe vahetada.

Gruppide koosseisud järgmiseks 2 nädalaks:

Koondise grupp - Karl-Martin, Hanno, Mikk, Anete, Ann Marii, Greete-Liis, Kelly, Viola, Grethe Karoline, Elisa, Carlyn, Emmeliine, Kätlin = 13 sportlast

I grupp - Vanessa, Pilleriin, Emma, Kertu, Herman, Uku, Anete Kirke, Merily, Laur, Iiris = 10 sportlast

II grupp - Eliise, Kaisa, Egle, Kertrud, Tristan, Henri, Kaspar P, Rain-Robin = 8 sportlast

Nüüd jäävad üle hetkel need II grupi sportlased, kes viimased kuu aega ei ole trenni teinud: Tambet, Sander, Brigitta, Kaspar M, Kerike, Martha. Need sportlased peavad end konkreetsele treeningpäevale eelnevalt registreerima, kuna igal treeningpäeval on selles grupis 2 vaba kohta. Nii saavad kõik vähemalt 1 trenni teha. Selleks palun saata mulle e-mail romet.mihkels@mail.ee ning teada anda, millised päevad ja ajad tuleksid kõne alla. Siis saan saata vastuse, mis päevaks keegi on trenni oodatud.

Kui keegi II grupi nimekirjast olevatest sportlastest ei saa mingil päeval trenni teha, siis annavad nad sellest varakult mulle teada ja saan pakkude seda kohta kohe järgmistele.

Palun mõistvat suhtumist! Küsimuste korral kirjutage/helistage ja kui oskan vastata teie küsimustele, siis kindlasti ka teen seda.

Treeningud 11-17.jaanuar (võib veel jooksvalt muutuda, palun jälgida!)

Esmaspäev, 11.jaanuar
I grupp 16.00-17.30 kergejõustikuhall
Koondise grupp 17.30 kergejõustikuhall
 
Teisipäev, 12.jaanuar
II grupp 16.00-17.30 kergejõustikuhall
Koondise grupp 17.30 kergejõustikuhall
 
Kolmapäev, 13.jaanuar
I grupp 16.00-17.30 kergejõustikuhall
Koondise grupp 17.30 kergejõustikuhall
 
Neljapäev, 14.jaanuar
II grupp 16.00-17.30 kergejõustikuhall
I grupp 17.30 kergejõustikuhall
 
Reede, 15.jaanuar
II grupp 15.30-17.00 kergejõustikuhall
I grupp 17.00-18.30 kergejõustikuhall
Koondise grupp 18.30 kergejõustikuhall

Laupäev, 16.jaanuar
Koondise grupp 11.30 kergejõustikuhall

Pühapäev, 17.jaanuar
PUHKUS
 
Gruppide koosseisus võivad tulla muudatused vaid juhul, kui mulle antakse varakult teada, et mingil päeval trenni keegi ei saa tulla. Siis jõuan sportlasi veel ümber tõsta, et kannataksid võimalikult väike arv sportlasi!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar