teisipäev, 12. jaanuar 2021

III Grupi treeningud

Tegin Spordikoolile ettepaneku vabastada kõige noorema treeninggrupi sportlased õppemaksust, kuna piirangute tõttu ei ole mul võimalik neile treeningaegu leida. Spordikool edastas ettepaneku koos selgitustega linnale. Selle ettepaneku lükkas linn tagasi. Kuna lahendusi linn välja ei pakkunud, siis jõudsime kokkuleppeni, millega saame siiski taas alustada III grupi treeningutega. Selleks võtab Spordikool ajutiselt tööle asendustreeneri, kelleks on minu I grupis treeniv Anete. Piirangute ajal on Anete treeninud koondise kandidaatide grupis. Anete on ainus, kellele sellist võimalust sai pakkuda. Ta on noortele ka varem trenne andnud. Lisaks on tal käimas hetkel ka treenerikoolitus ning peagi saab ta juba kutseeksamit sooritama minna.

 

                                         III grupi noored on oodatud piirangute ajal Anete juurde trenni!

 

Kuna Anete asub tööle osalise koormusega ning korraga on lubatud trenni kuni 10 sportlast, siis hakkavad III grupi trennid toimuma kolmel päeval - esmaspäeval, kolmapäeval ja reedel. Esimene grupp alustab 15.00 ja teine grupp 16.00. Trenn kestab 1 tund! Esimene trenn toimub juba sel reedel, 15.jaanuaril. 

Treeningutest saab osa võtta ainult eelregistreerimisega! Selleks panen siia üles lingi, mida avades jõuate küsitluseni, kus palun teil valida sobiv päev ja kellaaeg. Vastust sisestades ja last registreerides kirjutage palun trennis osaleva lapse ees ja perekonnanimi. Kuna mul on selles grupis kokku 27 sportlast, siis saame esialgu igaühele pakkuda 2 trenni nädalas, senise kolme asemel. 

Reedel, 15.jaanuaril saavad trenni tegema tulla seega 20 sportlast - 10 alustavad kell 15.00 ja järgmised 10 kell 16.00. 

Uuel nädalal, 18-22.jaanuaril palun teil valida kaks päeva ja aega, mis teile sobivad! Igal valikul on piirang peal (üle 10 registreerida ühele trennile ei saa). Seega kui te ei saa mingit aega valida, siis järelikult on sellele ajale juba 10 last registreeritud. Palun ärge registreerige last kolmele treeningule. Siis võib tekkida seis, kus mõni laps ei pääse üldse trenni.

Kui treeningpäeval kella 12.00 seisuga on grupis vabu kohti, on võimalik laps panna sinna gruppi juurde, isegi kui see on talle kolmas trenn nädalas.

Piirangute kadumisel jätkavad III grupi sportlased ikka minu juures trennis, aga nii saame me praegu pakkuda neile treeningvõimalusi.

Samaaegselt selle postitusega saadan teate lapsevanematele ka e-maili peale (need, kellel on Arnos e-mail sisestatud, need selle kirja kindlasti saavad!). Küsimuste korral võtke kindlasti minuga ühendust.


Eelregistreerimine treeningutele : REGISTREERIMINE TREENINGUTELE

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar