pühapäev, 31. jaanuar 2021

Treeningud ja võistlused 1-7.veebruar

Proovime jätkuvalt keerulistel aegadel hakkama saada ning jätkame treeningutega nii kuidas vähegi võimalik. Samas loodan väga, et kaugel ei ole enam aeg, kui saab tavapärasesse rütmi tagasi minna. Praegune olukord ei ole kerge ka treeneritele, kes peavad ühekaupa taga ajama lapsi, kes mingil põhjusel treeningutest osa ei ole võtnud. 

Alustan III grupist ehk kõige noorematest. Tahan tänada kõiki neid, kes on alates 15.jaanuarist aktiivselt treeningutest osa võtnud. Teid on olnud täpselt 19. Kahjuks ei ole kõik saanud pidevalt trennis käia, sest osad on pidanud ühel hetkel jääma eneseisolatsiooni, kuna on olnud kokkupuude haigestunud inimesega. Seejärel tahan tänada neid, kes reageerisid minu eelmisel nädala välja saadetud pöördumisele läbi Arno süsteemi ning on tänaseks teada andnud, miks laps ei ole saanud trennis käia. Ent paraku on ka neid, kellele täna saatsin kolmanda teatise. Kui sellele ka vastust ei saa, siis kahjuks ei ole midagi teha, kui leping Spordikooliga lõpetada. Uued lapsed tunnevad huvi trennidega liitumise vastu ja hetkel ei ole ma saanud neid vastu võtta, kuna grupp on täis. Hetkel puudub mul aga igasugune informatsioon 5 lapse kohta selles grupis, kellele kõigile on saadetud välja ka teated. Uuest nädalast vabaneb selles treeninggrupist 5 last isolatsioonist ning ootame neid mõistagi taas treeningutele! Kahjuks on mõned lapsed aga just äsja isolatsiooni taas määratud. Seega muutub meie nimekiri trennis osalevatest lastest sisuliselt igapäev. Peame vastu!

III grupi eelregistreerimine treeningutele 1-5.veebruar: Eelregistreerimine

II grupis on seis pisut parem. Ka siin on mõned sportlased äsja isolatsioonist vabanenud, mõned aga sinna alles määratud. Minu andmetel peaks selles grupis saama uuel nädalal trennis käia 13 sportlast, seega palun kindlasti kasutada eelregistreerimise vormi, et kindlustada endale treeningaeg!

 II grupi eelregistreerimine treeningutele 1-5.veebruar: Eelregistreerimine

I grupp on meil teadupärast poolitatud. 13 sportlast mahtus oma tulemustega Eesti koondise kandidaatide hulka ja nemad teevad trenni teistest eraldi. Sellele grupile ei laiene ka grupisuuruse piirang, mis teistel on 10 sportlast korraga trennis. Selles grupis ei saa me ka muudatusi teha, kuna kedagi lisada sinna ei saa, kui ei ole vastavaid tulemusi veel ette näidata. Võimalus on selle grupiga liituda vaid II grupi sportlastest Eliisel ja Kasparil, kes eelmise aasta tulemustega on nüüd samuti koondise kandidaatide hulka nimetatud. Ülejäänud selle grupi liikmed jätkavad omaette treenimist. Seal on praegu nimekirjas 10 sportlast, kellest 2 on hetkel eneseisolatsioonis. See tähendab, et kui II grupis peaks mingile päevale olema soovijaid rohkem, kui on pakkuda kohti, saame 2 sportlast tuua selle grupi juurde ajutiselt. Seega tegelikult on seis I ja II grupiga selline, et mitte keegi ei jää ühestki treeningust ilma. Saame pisut sportlasi ümber tõsta, aga selleks pean täpselt teadma, et keegi II grupist ei saanud end treeningule registreerida, kuna kohti enam ei olnud. Sellisel juhul kindlasti kirjutage/helistage mulle.

Esmaspäev, 1.veebruar
III grupp 15.00-16.00 kergejõustikuhall (treener Anete)
III grupp 16.00-17.00 kergejõustikuhall (treener Anete)
II grupp 15.30-17.00 kergejõustikuhall
I grupp 17.00-18.30 kergejõustikuhall
Koondise grupp - 18.30 kergejõustikuhall
 
Teisipäev, 2.veebruar
9.Martin Kutmani mälestusvõistlused Tartus. Võistlevad Ann Marii, Anete, Carlyn
 
Kolmapäev, 3.veebruar
III grupp 15.00-16.00 kergejõustikuhall (treener Anete)
III grupp 16.00-17.00 kergejõustikuhall (treener Anete)
II grupp 15.30-16.45 kergejõustikuhall
I grupp 17.00-18.30 Rannastaadioni jõusaal ja sisejooksurada
Koondise grupp 18.30 kergejõustikuhall

Neljapäev, 4.veebruar
II grupp 16.00-17.30 kergejõustikuhall
Koondise grupp 17.30 kergejõustikuhall
 
Reede, 5.veebruar
III grupp 15.00-16.00 kergejõustikuhall (treener Anete)
III grupp 16.00-17.00 kergejõustikuhall (treener Anete)
I grupp 16.00-17.30 kergejõustikuhall 
Koondise grupp 17.30 kergejõustikuhall

Laupäev, 6.veebruar
Rahvusvaheline mitmevõistlus Tallinnas. Lisaalana on kavas 60 meetri jooks, kuhu on kutse saanud Ann Marii ja Anete

Pühapäev, 7.veebruar
Sprindi mitmevõistlus Tartus. Võistlevad Ann Marii ja Hanno.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar