reede, 28. august 2020

Võistlustest

Pühapäeval, 23.augustil võistlesid mõned meie sportlased Paides, kus toimusid Eestimaa suvemängud. 

Auhinnalistele kohtadele jõudsid seal Greete-Liis ja Hanno

Noormeeste U18 400 meetri jooksus saavutas Hanno teise koha ajaga 52,23. Esikoht jäi 8 sajandiku kaugusele. Greete-Liis võistles seekord U18 arvestuses, sest U16 arvestust eraldi nendel võistlustel ei olnud. Kuulitõukes saavutas ta teise koha tulemusega 12.41. Kõrgushüppes ületas Greete-Liis 1.50, mis andis 8.koha. 1.50 ületas ka Pilleriin, kes kehvema katsete arvuga jagas 9-10.kohta. 

Meeste arvestuses tegi kaasa Herman, kes viskas oda 34.95. Kaugushüppes sai ta kirja 5.30.  

 




Kolmapäeval võistles Ann Marii aga Helsingis Tähtikisat võistlustel, kus saavutas naiste 200 meetri jooksus teise koha. Kokku toimus 4 jooksu ja Ann Marii jooksis kõige tugevamas ehk A jooksus, mille ta lõpetas teisena. Aeg 24,66 küll midagi erilist ei ole, aga tugevas konkurentsis teise koha saavutamine kindlasti rõõmustas. 

Reedel võistlevad Carlyn, Herman ja Henri Viljandis teivashüppe seeriavõistlusel. Laupäeval testivad oma vormi Grethe Karoline ja Kätlin, kes osalevad Abja staadioni avamisvõistlustel. Pühapäeval toimub TV10 Olümpiastardi III etapp Võrus, kus võistlustulle asuvad Viola, Laur ja Kaisa-Maria.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar