neljapäev, 6. august 2020

3.Margus Keerma mälestusvõistlused

31.juulil toimusid Kuusalus kolmandad Margus Keerma mälestusvõistlused. Ka meie käisime seal oma sportlastega võistlemas.

Kuusalu staadion on mulle alati väga meeldinud, seal on väga mõnus võistelda. Pisut kahjugi on sellest, et Keerma mälestusvõistlus ja sellega koos toimuvad Kuusalu valla meistrivõistlused ei ole kasvanud suuremaks võistluseks. Seal annaks ühe tõeliselt vägeva võistluse tegelikult teha, kui korraldajal oleks soovi.

Ilm oli võistluspäeval väga hea ja aitas kindlasti heade tulemuste sünnile kaasa. Kohati puhus aga jooksudes liiga suur taganttuul, mistõttu tulemused paraku edetabelikõlbulikud ei ole.

Tüdrukute U16 vanuseklassi 60 meetri jooksus võitis esikoha Grethe Karoline, kelle aeg oli 8,27. Tulemus olnuks ka isiklik rekord, aga jooksu ajal puhus lubatust suurem taganttuul 3,5 meetrit sekundis.


Naiste 100 meetri jooksus saavutas teise koha Anete, kelle tulemus oli 12,58. Jooksu ajal puhus igati määrustepärane tuul 1,7 meetrit sekundis. Kolm viimast võistlust on Anete näidanud 100 meetri jooksus head stabiilsust - 12,58, 12,56 ja nüüd taas 12,58. Lisaks jooksis Anete seekord 300 meetri distantsil, mida ta varem kunagi teinud ei olegi. Ta lõpetas jooksu teise kohaga, saades ajaks 42,31. Näiteks eelmisel suvel jooksid Eestist sellest kiiremini vaid kolm naist.


Naiste kaugushüppes tegi kaasa Carlyn, kes hüppas uue isikliku rekordi 5.48 ning saavutas sellega teise koha. Hüppe ajal puhus määrustepärane taganttuul 1,8 meetrit sekundis. Isiklik rekord paranes 15 sentimeetri võrra. U18 hooaja edetabelis tõusis Carlyn sellega 5.kohale.


Naiste 300 meetri jooksus tegi kaasa lisaks Anetele veel Kätlin, kes kokkuvõttes saavutas 4.koha ajaga 43,90.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar