teisipäev, 30. juuni 2015

Eesti B,A,juunioride ja noorsoo meistrivõistlused

Kätte on jõudmas suve ühed tähtsamad võistlused. 3-5.juulini selgitatakse Rakvere staadionil välja Eesti meistrid neljas vanuseklassis.

Kuna need on võistlused, milleks me oleme üritanud vormi sättida kõige teravamasse seisu, siis eeldan, et kõik meistrivõistlused startivad sportlased valmistuvad nendeks võistlusteks järelejäänud päevadel korralikult. See tähendab, et magama minnakse normaalsel kellaajal ja süüakse korralikult. Nendest järelejäänud päevadest sõltub palju, millises seisus te nädalavahetusel võistlustel olete. Sellest kindlasti ei piisa, kui üks õhtu enne võistlust varem magama minnakse. Energiat kolmeks pikaks võistluspäevaks peab koguma oluliselt kauem.

Rakveres võistlevad:

Noorsoo vanuseklassis Karl ja Jarmo. Karl teeb kaasa 400,1500 ja 3000 meetri takistusjooksus. Jarmo osaleb 100 meetri ja 110 meetri tõkkejooksus ning kaugushüppes. Võistlustest jääb eemale Rait, kes ravib veel välja oma vigastust.

Juunioride vanuseklassis Jaagup, Kristjan, Ranel. Jaagup ja Kristjan teevad kaasa 100 ja 200 meetri jooksudes, Ranel lisaks veel 400 meetri jooksus. 

A vanuseklassis teevad kaasa Jakob, Liisbet, Carol. Jakob on üles antud 100 ja 200 meetri jooksus ning 110 meetri tõkkejooksus. Liisbet teeb kaasa 100 meetri jooksus ning kolmik- ja kõrgushüppes. Carol stardib 100 ja 200 meetri jooksus ning kaugushüppes.

B vanuseklassis teevad kaasa Ramona, Elisa, Ann Marii, Henri, Kristo, Hans. Ramona osaleb 100 ja 400 meetri jooksus ning teivashüppes, Henri 100 ja 200 meetri jooksus, Kristo 100 meetri jooksus, 300 meetri tõkkejooksus ja kaugushüppes, Hans 200, 400 ja 800 meetri jooksudes. Kristo puhul sõltub aladel osalemine veel sellest, kuidas ta jalg paraneb. Lisaks teevad oma esimese stardi Eesti meistrivõistlustel Ann Marii ja Elisa, kellele tuli taotleda eriluba, kuna nemad on veel C vanuseklassi esindajad. Eriluba tüdrukutele anti ja Ann Marii teeb kaasa 200 ja 400 meetri jooksus ning Elisa 400 meetri jooksus ja kõrgushüppes.

Väljasõit võistlustele toimub reedel kell 9.00 Spordihalli eest, Riia maantee äärest. Ööbimine toimub Rakvere ametikoolis, kõigile on broneeritud voodimajutus. Magamisasju kaasa võtta ei ole vaja. Orienteeruv tagasisõidu algus on pühapäeval kell 18.00. Kohapeal saab ka süüa. Tellitud on reedene lõuna ja õhtusöök, laupäevane hommiku-, lõuna- ja õhtusöök ning pühapäevane hommiku- ja lõunasöök.

Kolmapäeval toimub trenn kell 11.00 Koidula staadionil. Neljapäeval teeb trenni võistlejatest ainult Jakob, kes kolmapäeval puhkab. Teised puhkavad neljapäeval!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar