pühapäev, 21. juuni 2015

Informatsiooni nurk

Eilsest Tartu võistlusest tuleb pikem kokkuvõte loodetavasti juba homme. Tahan kõigepealt kätte saada kõik tulemused, sest osad 200 meetri jooksu ajad on mulle siiani teadmata.

Eile toimus aga veel üks võistlus. Nimelt Haapsalus jooksis Karl esmakordselt 3000 meetri takistusjooksu. Ta võitis jooksu kindlalt 9.32ga, mis on esimese korra kohta täitsa asjalik tulemus. Karli jooksu on võimalik vaadata siit: https://www.youtube.com/watch?v=aBhcy11Dm2k

Esmaspäeval toimub trenn kell 12.00 Koidula staadionil. Treeningust on vabastatud Artur ja Hans, kes osalevad pärastlõunal Võidupüha maratoni raames tõrvikujooksus. Ka teisipäeval toimub trenn kell 12 Koidulas. Kolmapäev on puhkepäev! Neljapäeval teeme kerge soojendustreeningu neile, kes 26-27.juuni võistlevad Rukkilillemängudel Võrus. Kellaaeg on veel täpsustamisel. Reedel treeningut ei toimu.

Rukkilillemängudel osalevad:
Jaagup, Kristjan, Ranel, Jakob, Hans, Henri, Kristo, Tormi, Liisbet, Carol, Elisa, Vanessa, Ann Marii, Anne-Mari. Täpsed alad ja kõik väljasõitu puudutav informatsioon ilmub siia uue nädala esimeses pooles.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar