pühapäev, 27. jaanuar 2013

Võistluste teine päev

Pühapäeval jätkunud Eesti juunioride ja noorsoo meistrivõistlused tõid meie grupile juurde kaks medalit. 

Kui eile võitis Rait 60 meetri jooksu isikliku rekordiga 6,87, siis täna oli ta stardis 300 meetri jooksus, kus ta on kuldmedali võitnud juba 3 talve järjest. Tuli ka neljas järjestikkune võit sel alal, kui viimases kümnendas jooksus osalenud Rait võitis suure ülekaaluga ning isikliku rekordiga 34,99. Samast jooksust tulid ka hõbe ja pronksmedali omanikud. Isiklik rekord paranes 0,45 sekundi võrra! Õnnitlused kuldse duubli puhul! Kaks kulda ja kaks isiklikku rekordit.

Teise medali meile tõi täna Karl juunioride 3000 meetri jooksus, kui ta ajaga 9.28,80 võitis pronksmedali. Kuldmedali kaotas ta 1,7 sekundiga, neljandat kohta edestas aga 0,29 sekundiga. Karlile oli see teine Eesti meistrivõistluste medal. Suvel sai ta pronksise autasu 5000 meetri jooksus. Palju Õnne!

Kõige napimalt jäid täna medalist ilma meie tõkkejooksjad. Juunioride 60 meetri tõkkejooksus pääses Jarmo 8,74ga seitsmendana finaaljooksu. Finaalis jooksis ta isikliku rekordi 8,49 ning pidi leppima neljanda kohaga, kusjuures pronksmedal jäi vaid 1 sajandiku kaugusele!

Noorsoo klassi 60 meetri tõkkejooksus pääses Ranno finaali kolmandana ajaga 8,63. Finaalis sai ta ajaks 8,60, mis andis samuti neljanda koha. Pronksmedalist jäi lahutama 5 sajandikku. Kuna aga Ranno jooksis läbi vigastuse ja jalg andis tunda ka kogu tänase võistluse käigus, siis suure tõenäosusega on tänase võistlusega tema jaoks talvine hooaeg lõppenud.

Risto jooksis täna 300 meetrit 37,86, millega võitis oma jooksu. Selline aeg andis kokkuvõttes 14.koha.

Üleval on ka mõned videod kahest võistluspäevast. Head vaatamist! Sissejuhatuseks siinkohal Raidi 60 meetri finaaljooks:



1 kommentaar: