pühapäev, 13. jaanuar 2013

Võimas algus, õnnetu lõpp

Rait näitas Tallinnas toimunud kiirjooksu kontrollpäevadel väga võimast minekut, ent paraku vigastas ennast pühapäeval ning pidi testid pooleli jätma.

Laupäeval jooksis Rait väga võimsad 30 meetrit lendlähtest, kui kohe esimesel üritusel sündis isiklik rekord 2,81. Veelgi muljetavaldavam oli tema seeria, sest teise jooksu aeg oli samuti 2,81 ning kolmanda jooksu oma 2,82! Tema aeg oli päeva kiireim!
Teine isiklik rekord sündis paigalt kaugushüppes, kus parimaks jäi 3.11, mis oli päeva teine tulemus. Paigalt viisikus oli samuti ta tulemus päeva teine, kui parimal katsel hüppas Rait 16.34.

Teine päev algas sama võimsalt kui esimene. Aasta tagasi isikliku rekordi kuulijännis 17.03ni viinud Rait paugutas kohe avakatsel 18.64. Teisel katsel parandas ta tulemust veelgi - 18.72! Ka see oli päeva parim tulemus! Kuulijänni tehti 5 kilose kuuliga.

Edasi ootas meid hüppetestid (paigalt üleshüpe), kus proovihüppel aga Rait oma selga vigastas ja nii tõsiselt, et kõik ülejäänud testid tuli ära jätta. Nüüd tuleb keskenduda ravile, et jaanuari lõpus Eesti meistrivõistlustel rivis olla. Vorm on tal praegu aga suurepärane.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar