pühapäev, 20. jaanuar 2013

Võistluste teine päev

Täna toimunud Eesti A ja B vanuseklasside meistrivõistlustel sai hiilgava tulemusega hakkama Hanna, kui võitis tüdrukute B 60 meetri tõkkejooksus hõbemedali!

Oma eeljooksu võitis Hanna kindlalt 9,71ga, mis tähistas ta uut isiklikku rekordit tõkkejooksus. Seni ei olnud ta veel alla 10 sekundi jooksnud. See aeg viis Hanna teisena finaali, ent konkurendid ei olnud kaugel. Finaalis magas Hanna stardis sisse ja pidi hakkama distantsil kõvasti tööd tegema, et konkurente kinni püüda. Iga tõkkega liikus ta teistele lähemale ja väga tehnilise finišeerimisega napsas Hanna oma esimese Eesti meistrivõistluste medali - hõbeda, ajaks 9,69! Sama ajaga võeti ka pronksmedal, seega väga hea finišeerimisoskus tõi täna pronksi asemel hõbeda. Seni on mu õpilastest võitnud Eesti meistrivõistluste medali Rait, Ranno, Jarmo, Karl, Brigita. Nüüd liitus selle nimekirjaga Hanna. Veelkord - suured õnnitlused! Kaugushüppes täna võistlus tal ei õnnestunud, tulemus 4.61 andis 14.koha, ent pärast niivõrd õnnestunud tõkkejooksu oli Hannal raske endast veel midagi välja pigistada. Finaali oleks viinud tulemus 4.74.

Väga tubli võistluse kahel päeval tegi August, kes täna startis esmalt 60 meetri tõkkejooksus, kus ta oma eeljooksu lõpetas kolmandana, ent aeg 9,30 oli väga tubli saavutus. Kokkuvõttes sai August 9.koha, seega jäi ta esimesena välja finaalist, sinna oleks viinud aeg 9,16. Veel osales August 200 meetri jooksus, kus ta võitis oma eeljooksu ajaga 26,06. Kuue jooksu peale andis see aeg kaheksanda koha. Kaks võistlejat jäid vaid 5 sajandiku kaugusele.

Tublilt esines mõlemal päeval ka Laura, kes eile jäi 60 meetri jooksus ühe sajandikuga välja finaalist. Täna jooksis ta oma elu esimesed 200 meetrit, kui tuli oma eeljooksus kolmandaks ajaga 28,82. See aeg andis 34 jooksja arvestuses tubli 12.koha. 

Ootused olid täna üleval ka seoses Jaagupiga. Kaugushüppes tegi ta aga oma jalale liiga juba proovihüpete ajal, nii tuli võistlemisest loobuda. Kuna aga medal võeti seal 6.13ga, siis jääb see nüüd küll hinge närima. Jaagup olnuks kindlasti võimeline selliseks tulemuseks. 300 meetri jooksuga tegi ta täna aga esmatutvust ning kuigi jooks algas paljulubavalt, oli lõpp pisut õnnetum ja raskem. Oma jooksus tuli ta kolmandaks ajaga 38,87, mis kokkuvõttes andis 9.koha. Kristjan lõpetas oma jooksu teisena, ent kahjuks diskvalifitseeriti, kuna ta astus kohe esimeses kurvis mitu korda joonele. Tema aeg oleks tulnud õige napilt alla 40 sekundi, mis oleks andnud tulemuse 13-14 koha kandis. Kokku jooksis 41 sportlast.

Õnnetu oli ka päev Ingerile, kes tegi valestardi ja diskvalifitseeriti. 300 meetri jooksu ta jooksma ei läinud. Vorm on tal aga korralik ja nii otsime me võimalust korralik tõkkeaeg see talv siiski kirja saada.

Tüdrukute B vanuseklassis võitis Hanna oma esimese Eesti meistrivõistluste medali - hõbeda ajaga 9,69

Tänase õhtu jooksul üritan üles saada kõik videod nendelt võistlustelt, mille hulgas on Jaagupi 60 meetri finaal, Hanna medalijooks, Laura ja Augusti etteasted, Kristjani jooksud. Nii et jälgige aegajalt meie youtube'i kanalit!


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar