pühapäev, 10. detsember 2017

TV 10 olümpiastardi hooaeg algas edukalt

Laupäeval toimus Võru spordikeskuses TV10 olümpiastarti esimene vabariiklik etapp, kus meie sportlased esinesid väga edukalt - kaks tüdrukut jõudsid autasustamisele, kokku püstitati kuus isiklikku rekordit. 

TV10 olümpiastardi erisaade on ETV2 ekraanil eetris pühapäeval, 10.detsembril algusega 19.30!

Vanemate tüdrukute 60 meetri jooksu starti tuli kokku 83 võistlejat. Seitsmendas eeljooksus kaasa teinud Carlyn võitis kehvale stardile vaatamata oma jooksu 8,32ga. Sellega pääses Carlyn A-finaali, kus joosti kohtadele 1-6. Kõikide eeljooksude peale kokku jagas Carlyn sellega 4-5.kohta. Finaalis tegi ta aga tunduvalt parema stardi ning jooksis hoopis teistsugust jooksu. Tasuks kolmas koht uue isikliku rekordiga 8,17! Teine koht jäi ainult 2 sajandiku kaugusele. Kaheksandas eeljooksus tegi kaasa Kertu, kes jooksis välja samuti uue isikliku rekordi 8,58! Kokkuvõttes andis see 15.koha, b-finaali pääsust jäi puudu vaid 3 sajandikku. 




Vanemate tüdrukute kuulitõukes tegid meil kaasa Greete-Liis, Carlyn ja Karolin. Kõik kolm püstitasid uue isikliku rekordi ning meie parimaks osutus ka Pärnus kuulitõuke võitnud Greete-Liis, kes tulemusega 12.02 saavutas väga tubli viienda koha! Carlyn tõukas rekordiks 11.17, mis andis 9.koha ja jättis ta esimesena finaalist välja. Finaalipääsust jäi puudu 6 sentimeetrit. Karolin sai kirja tulemuse 9.19, mis andis 34.koha. Kokku tegi kuulitõukes kaasa 77 võistlejat!



Nooremate poiste kõrgushüppes tegi ilusa võistluse Tristan. Kokku osales kõrgushüppes 73 võistlejat ning Tristan jäi jagama kõrget 8-9.kohta tulemusega 1.31, mis tähendas ka uut isiklikku rekordit! Kuue parema sekka oleks viinud 1.34 alistamine, millest Tristanil üldse palju puudu ei jäänud.

Nooremate poiste 60 meetri jooksus osales kokku 77 sportlast. Laur startis seitsmendas eeljooksus ja saavutas seal teise koha ajaga 9,17. Kõikide eeljooksude peale kokku oli Laur selle tulemusega 22.kohal. Täpselt sama aja jooksis Laur välja ka Pärnus toimunud maakonna etapi eeljooksus.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar