laupäev, 23. detsember 2017

10.Karel Leetsari mälestusvõistlus

30.detsembril toimub meie kergejõustikuhallis juba kümnendat korda Karel Leetsari mälestusvõistlus. 

Karel Leetsar oli Spordiklubi Altiuse noor kõrgushüppaja, kes hukkus tööõnnetuses 2008.aastal. Tundsin Karelit isiklikult ja seetõttu võtsin oma südameasjaks mälestusvõistluse korraldamise. Väikesest ja hubasest kergejõustikuvõistlusest on aastate jooksul välja kasvanud äärmiselt kõrgetasemeline võistlus, mille tipuks on olnud isegi Eesti rekordite püstitamised. Ühe edukalt toimiva spordiklubi moodustavad treenerid, lapsed ja kindlasti ka lapsevanemad. Mälestusvõistlusel on alati kohal olnud Kareli vanemad ja õde, kes igal aastal aitavad paremaid sportlasi autasustada. Oleks väga tore, kui hallis oleks võimalikult palju rahvast, mis teeks sellest veelgi meeldejäävama võistluse!

Kavas on lisaks täiskasvanute aladele ka noorte 60 meetri jooksud (eeljooksud + finaalid). Autasustakse viite erinevat vanuseklassi: U18 klass (sünniaastad 2000-2001), U16 klass (sünniaastad 2002-2003), U14 klass (sünniaastad 2004-2005), U12 klass (sünniaastad 2006-2007) ja U10 klass (sünniaastad 2008-2009). Iga vanuseklassi parimat poissi ja tüdrukut autasustatakse võistluste medali, karika, maiustuse ja diplomiga, teise ja kolmanda koha saanud sportlast medali, maiustuse ja diplomiga.  

Võistlustele registreerimine toimub kuni 28.detsembrini! Sportlased või nende vanemad peavad võistlejad ise registreerima, andes sellest mulle teada meili teel (romet.mihkels@mail.ee). Kirja tuleb panna ees- ja perekonnanimi, täpne sünniaeg ning ala. Võistluspäeval enam kohapeal registreerida ei saa! Palun registreerige ennast kõik õigeks päevaks!

Meie tänavust võistlust toetavad Pärnu linn, Eesti Kergejõustikuliit, Eesti Kultuurkapital, Pärnu Spordikool, Pärnu Rannastaadion, AS A Le Coq, AS Wendre, AS Pajo Print, OÜ Petersport, AS Pärnu mets, AS Cramo

Võistlused algavad avamisega 30.detsembril kell 12.40, esimesed alad lähevad lahti kell 13.00. 
Kõige värskem informatsioon ilmub kindlasti meie facebooki leheküljel: https://www.facebook.com/leetsarimemoriaal/

Olen väga tänulik, kui leiate aega sel päeval, et tulla meie ettevõtmist toetama! Olete oodatud kogu perega meie kergejõustikuhalli, pealtvaatajatele toome kohale ka istumiseks pinke. Olen ka tänulik, kui leiate võimaluse võistlustele tulla kohe avamiseks, mitte ainult lastejooksude ajaks. Sissepääs halli on tasuta!


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar