pühapäev, 6. september 2015

Uuest nädalast

Esmaspäeval ei tee trenni need, kes läbisid pühapäeval kahe silla jooksu pika distantsi.

Kolmapäeval ei toimu treeninguid, kuna Niidupargi staadionil toimuvad heitealade võistlused kõikidele vanuseklassidele. Võistlused algavad 15.00 ja kõigil soovijatel on võimalus enne laupäevast mitmevõistlust oma vormi testida!

Reedel ei tee trenni need, kes laupäeval Kilingi-Nõmmes võistlevad! I grupil on trenn 16.45 Koidula staadionil!

Ja nüüd mitmevõistlusest. 12.septembril lõpetame me staadioni võistlushooaja traditsiooniliselt mitmevõistlusega. Kilingi-Nõmme mitmevõistlus toimub 13.korda ning sel korral algavad võistlused kell 10.00.

Võistluste kava: 
mehed - 100m jooks, kaugushüpe, kuulitõuge, kõrgushüpe, 400 m jooks, kettaheide, odavise, 1500m jooks.
naised - kõrgushüpe, kuulitõuge, 200m jooks, kaugushüpe, odavise, 800m jooks.

Vanuseklassid:
B klass - 2000 ja hiljem sündinud
A klass - 1998-1999.a.
Põhiklass - 1997 ja varem sündinud

Osavõtumaks:
NB! Kuni 10.septembrini on osavõtumaks 4 eurot. Selleks tuleb teha ülekanne Spordiklubi Saarde kontole:

EE802200221013976311. Selgitusse märkida võistleja nimi ja juurde "mitmevõistluse osavõtumaks". Kohapeal on osavõtumaks 6 eurot! Seega soovitan kõigil osavõtutasu ära maksta hiljemalt neljapäevaks!
Osavõtumaksu eest saab kohapeal ka süüa!

Transport:
Loodetavasti õnnestub mul tellida laupäeva hommikuks buss. Uurin seda võimalust homme ja annan sellest siin lehel ka teada. Plaan näeb välja selline, et läheme võistluspaika kõik koos! Buss peaks väljuma 8.30 spordihalli eest.

Osavõtjad:
Panen siia kirja nimed, kellega olen kindlasti arvestanud. Kui keegi oma nime siit ei leia, aga tahab siiski mitmevõistlust kaasa teha, siis anna mulle kindlasti märku!

Martin, Lucas, Artur, Hans, Silver, Ranel, Kerstin, Hanna, Liisbet, Carol, Ramona, Anne-Mari, Ann Marii, Elisa, Vanessa, Anett Maria, Mikk, Tormi, Henri, Kristo, Martina, Ethel


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar