pühapäev, 13. september 2015

Mitmevõistlusest

Laupäeval lõpetasime ära suvise võistlushooaja, vähemalt selle osa, mis puudutab staadioni võistlusi. Ees on ootamas veel murdmaajooksu karikavõistlused oktoobrikuus.

Kilingi-Nõmme mitmevõistlus oli osadele esimeseks mitmevõistluseks üldse. Kõik said ennast veel proovile panna ja oma sügist vormi testida. Ametlikke tulemusi minu käes veel ei ole, seega teen pisut pikema ülevaate võistlusest järgmise nädala jooksul. Küll aga saame rõõmustada selle üle, et tüdrukute b vanuseklassi kuuevõistluse võitis Elisa, kellele järgnesid Ramona ja Ethel. A vanuseklassi mitmevõistluse võitis Liisbet, Hanna oli kolmas. Naiste arvestuses oli teine Kerstin. Poiste B klassi kaheksavõistlusel jõudsid kolme parema hulka Henri ja Kristo, kes olid vastavalt teine ja kolmas. A klassi võistlusel oli teine Lucas.

Ütlen ausalt, et selle seltskonnaga on võistlustel väga lahe käia, nii et mina jäin võistluspäevaga igati rahule. Eriti tahan kiita neid, kes jäid teistele kaasa elama võistluspäeva lõpuni! Üksteise toetamist oli väga meeldiv kõrvalt jälgida!






Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar