neljapäev, 10. september 2015

Reede ja laupäev

Reedel, 11.septembril toimub trenn kõigile kell 15.45 Koidula staadionil, kuna paljud asuvad laupäeval mitmevõistlust tegema ja saavad seega reedel puhkepäeva.

Ja nüüd veel mitmevõistlusest. Kõik võistlejad saavad väikese ülesande, mis teeb enda võistlemise ka märksa põnevamaks. Palun kõigil kirja panna loodetud tulemused kõikidel aladel. 

Selleks kirjuta eraldi paberilehele:
1) võistlusala
2) tulemus, mida loodad teha
3) punktisumma, mida antud tulemus sulle annab. Selleks on olemas punktikalkulaatorid. Mitmevõistluse tulemused saab sisestada siia: http://www.decathlon2000.com/459/ 

Menüüriba pealt valivad mehed "men's decathlon" ja naised "women's heptathlon". Mehed ei sisesta tulemust 110 meetri tõkkejooksu ja teivashüppe kohale ja naised ei sisesta tulemust 100 meetri tõkkejooksu kohale. Neid alasid lihtsalt kavas ei ole!

Kindlasti pane kõige viimasele reale kirja ka kogu mitmevõistluse punktisumma! Nii saad võistluse ajal tulemusi jälgida ja pluss või miinuspunkte üles märkida! Võistluse lõpus saame vaadata, kui hästi keegi oma tulemusi ennustas!

Buss Kilingi-Nõmme poole väljub 8.30 laupäeva hommikul spordihalli eest Riia maantee äärest! Kuna alasid on kavas palju ja päev tuleb päris pikk, varu endale kaasa piisavalt juua ja kindlasti mingit näksimist, sest hommikusöögi pealt päeva lõpuni lihtsalt ei kesta! Laupäevaks lubab 19 kraadi sooja ja päikesepaistet kogu päevaks! Tingimused tõotavad tulla suurepärased! Võistluse ajal toetame ja aitame üksteist, elame teineteisele kaasa! Võistluse lõpus teeme suure grupipildi! Lõpetame selle pika võistlushooaja lõbusalt.

Kellel osavõtumaks tasumata täna jäi, saavad seda teha kohapeal sularahas, aga peavad arvestama, et siis tuleb maksta 6 eurot. Kõik sportlased olen juba ära registreerinud!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar