pühapäev, 26. juuli 2015

Jakob Euroopa noorte olümpiafestivalil

Meie Saaremaa laager on edukalt läbi saanud. Kõik saavad nüüd pisut puhata ja värskust koguda. Jään laagriga väga rahule. Seltskond oli töökas ja lõbus. Ilmaga vedas meil kõvasti, reeglina olid päevad päikeselised ja soojad. Üsna pea panen siia üles ka paremad laagri pildid.

Laagri keskel lahkus Saaremaalt Jakob, kes juba reedel sõitis ära Gruusiasse, kus ta võistleb Euroopa noorte olümpiafestivalil. 110 meetri tõkkejooksude eeljooksud toimuvad teisipäeval, 28.juulil Eesti aja järgi kell 10.30. Võistluste kodulehel on välja pandud ka stardinimekirjad. Jakobi vastasteks on Michael Isima Obasuyi (Belgia, isiklik 14,55), Radin Valchev (Bulgaaria, isiklik 14,67), Luis Salort Asensio (Hispaania, isiklik 13,83), Julian Andrianavalona (Prantsusmaa, isiklik rekord märkimata), Kriztian Bak Balint (Ungari, isiklik 14,30), Christian Faidiga (Itaalia, isiklik rekord märkimata), Luuk Peters (Holland, isiklik rekord 14,18), Diogo Sengo Chaves  Guerrra ( Portugal, isiklik rekord 14,29), Artem Shirokii (Venemaa, isiklik rekord 14,91), Oleksii Ovcharenko (Ukraina, isiklik 15,51). Jakob on siiani jooksnud 14,39. Aga Gruusias tuleb joosta pikemate tõkkevahedega, millega ta Eestis veel võistlustel jooksnud ei ole. Jääme huviga ootama teisipäeva! Täna toimus võistluste pidulik avamine ning Jakobi esimene emotsioon oli äärmiselt positiivne. Eks kuuleme sellest peagi lähemalt! Kui Jakobil peaks väga hästi minema ja ta pääseb finaali, siis finaaljooks toimub 31.juulil kell 15.40 Eesti aja järgi.

Ja video avatseremooniast:




Järgmine nädal teeme veel trenni, sest nädala lõpus toimub Valmieras Balti maavõistlus. Hetkeseisuga osalevad seal B klassi arvestuses Elisa ja Ann Marii ning täiskasvanute arvestuses Karl. Lisaks sai koondise kutse Inger, kes veel eelmisel suvel meie klubi ridades võitis oma elu esimesed Eesti meistrivõistluste medalid. Nüüd õpib ta aga Tartu Ülikoolis ja esindab sealset spordiklubi.  Järgmine trenn toimub teisipäeval, 28.juulil kell 19.00 Koidula staadionil! Suure tõenäosusega toimub kolmapäevane trenn samuti kell 19.00, aga selle täpsustan ma teisipäeval veel üle.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar