esmaspäev, 26. jaanuar 2015

Tartus võisteldud

Erinevalt eelmise nädalavahetuse A ja B vanuseklassi meistrivõistlustest ei pakkunud seekord Tartus toimunud juunioride ja noorsoo vanuseklassi meistrivõistlused sarnaseid emotsioone. 

Meeste noorsoo vanuseklassi kaugushüppes tuli Jarmo 6.70ga neljandaks, kaotades pronksmedali vaid ühe sentimeetriga. 60 ja 300 meetri jooksudest ta tervislikel põhjustel loobus. Karl ei ole veel pikast Portugali laagrist taastunud. 3000 meetri jooksus andis aeg 9.05,55 neljanda koha ja 800 meetri jooksus 2.04,63 seitsmenda koha.

Meesjuunioride 60 meetri jooksus pääses finaali Jaagup, kes eeljooksus püstitas uue isikliku rekordi 7,39. Finaalis parandas ta oma tulemust veel ühe sajandikuga. 7,38 tõi seitsmenda koha. Kristjan jooksis välja tulemuse 7,63. 300 meetri jooksust Kristjan tervislikel põhjustel loobus, Jaagup küll jooksis ja lõpetas, aga kõrvalrajale astumise tõttu ta diskvalifitseeriti.  Kolmikhüppes tuli Madis 13.12ga seitsmendaks. 

Kõige suurema elamuse nendel võistlustel pakkus kahtlemata Inger, kes alates 1.jaanuarist esindab küll Tartu Ülikooli spordiklubi värve, aga kuna ta on Altiuses üles kasvanud ja esimesed Eesti meistrivõistluste medalid just meie eest võitnud, hoiame tal ikka eriliselt pilku peal. 60 meetri tõkkejooksu eeljooksus püstitas ta kohe isikliku rekordi 9,18. Finaalis jooksis ta välja aga suurepärase aja 9,06, mis tõi talle pronksmedali!



Käeolev nädal toob meile kolm võistlust. Juba sel kolmapäeval toimuvad meie kergejõustikuhallis Pärnu maakoolide c vanuseklassi meistrivõistlused, kus ootame häid tulemusi Ann Marii esituses.  Kõrgushüppes teeb kaasa taas väljaspool arvestust Liisbet, kes eelmisel kolmapäeval hüppas isikliku rekordi 1.61!

Laupäeval toimub Tallinnas TV10 olümpiastardi II üle-eestiline etapp. Sinna on minemas Ann Marii, Elisa, Vanessa, Andry, Carlyn, Merly, Tormi. 

Pühapäeval toimuvad sealsamas Lasnamäe kergejõustikuhallis Eesti karikavõistlused, kus on kaasa tegemas Altiuse meeskond. Täpsemalt räägime meeskonna koosseisust nädala teises pooles.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar