pühapäev, 18. august 2013

Viimase nädala tegemistest

Eelmisel laupäeval käisime Valgas võistlustel. Olen jätnud mainimata tulemused. Selle vea parandan ma nüüd. 

Valgas oli laupäeval hea võistelda, sest ilm oli soe ning vihma ei sadanud. Tüdrukute B vanuseklassi 100 meetri jooksus tuli teiseks Liisbet, kes sai ajaks 14,51. Hanna oli neljas ajaga 14,64. Tüdrukud näitasid aga häid tulemusi just hüpetes. Hanna oli kaugushüppes teine 4.78ga, kogu tema seeria oli väga stabiilne. Liisbet tuli teiseks kõrgushüppes, korrates isiklikku rekordit 1.45. Ka kolmas katse 1.50 peal oli väga lootustandev.

Igati korraliku võistluse tegi ka August, kes B vanuseklassi 100 meetri jooksus tuli teiseks 12,55ga. Jooksu ajal puhus vastutuul 0,7m/sek. Esimest korda jooksis August ka 400 meetri jooksu ning tuli seal samuti teiseks igati korraliku ajaga 56,11, mis tõstis ta B vanuseklassi suvise võistlushooaja edetabelis 8 parema  hulka. Lisaks aitas August meeste 4x100 meetri teatemeeskonda, kui vaid paarkümmend minutit enne starti endale liiga teinud Jaagupi välja vahetas. Teatemeeskond, kuhu meie poistest kuulus lisaks Augustile ka Jarmo ja Kristjan, võitsid kindla esikoha ajaga 46,43.

Noormeeste A vanuseklassis tegi oma individuaalse hooaja avastardi Jaagup, kes tuli sisuliselt tuulevaikuses toimunud jooksus teiseks ajaga 12,00. Kristjan oli 12,43ga neljas ja Jan 12,70ga viies.

Teatemeeskonnas viimast vahetust jooksnud ning võidu Pärnumaa meeskonnale toonud Jarmo osales enne seda veel ka 400 meetri jooksus, kus tuli 54,75ga teiseks. Meeste 5000 meetri jooksus püstitas isikliku rekordi Karl, kes võitis ülekaalukalt ajaga 16.14,78 (vahe teise kohaga üle 50 sekundi).

Neidude A vanuseklassis hüppas Kerstin kaugust 4.26 ja kõrgust 1.35. Kõrgushüppes tuli Kerstin teisele kohale. Viimased kuu aega tugevate koormustega trenni teinud Minni tegi naiste kaugushüppes oma hooaja parima etteaste ning hüppas parimal katsel 5.29, mis andis kolmanda koha.  Rõõmu tegi ka stabiilne seeria, sest paremuselt teine katse oli 5.28 ja kolmas 5.27.

Kokkuvõttes tuli Pärnumaa 12 maakonna hulgas teisele kohale.

Kohe järgmisel päeval, pühapäeval 11.augustil sõitsime aga Kilingi-Nõmmele laagrisse. Laagris olid Jaagup, Kristjan, Jan, August, Martin-Erik, Karl-Rene, Minni, Inger, Kerstin, Hanna, Kristi A., Liisbet ning noorematest olid kaasas Elisa, Vanessa, Andra, Anett Maria ja Ann Marii. Olime laagris 11-16.august ning vähemalt mina jäin laagriga väga rahule. Kasutangi siinkohal juhust ja kiidan kõiki laagris olnud sportlasi! Olite töökad, tublid ja toredad. Teiega oli igati mõnus laagerdada. Laagrist kirjutan peagi ka pikema kokkuvõtte. 




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar