kolmapäev, 28. august 2013

Rukkilillemängude teine päev

Võistluste teine päev oli meile esimesest edukam, sest kokku võideti 4 medalit. Kahe päeva võideti seega kokku 5 medalit.

Meesjuunioride 3000 meetri jooksus oli stardis selle ala juunioride hooaja edetabeli juht Karl, kes võttis veenva esikoha ajaga 9.15,22. Teist kohta edestas Karl 15 sekundiga. Isiklikule rekordile jäi Karl aga ligemale 7 sekundiga alla. 

Väga tubli etteaste tegi täna Inger neidude A vanuseklassi 100 meetri tõkkejooksus. Ta lõpetas esimese eeljooksu teisena ajaga 16,18 ja pääses kahe jooksu peale viienda ajaga finaali. Finaalis näitas Inger aga hoopis teistsugust jooksu ja jooksis 0,6 meetrise vastutuulega välja aja 15,61, mis andis teise koha!

Meie kolmanda medali tõi täna tüdrukute B vanuseklassi kõrgushüppes Liisbet, kes hüppas uueks isiklikuks rekordiks 1.50. See tulemus andis täna kolmanda koha 21 hüppaja hulgas! Liisbet alustas hüppamist 1.35 pealt, mille ületas avakatsel. 1.40, 1.45 ja 1.50 alistusid kõik teisel üritusel. 1.53 tuli just teisel katsel väga napist puudutusest maha. Rekordihüpe sai ka videole võetud ning selle lisan siia loodetavasti juba homme! Lisaks jooksis Liisbet esimest korda elus 200 meetri jooksu, kus võitis oma jooksu 29,02ga. Kokkuvõttes andis see 36 jooksja hulga 20.koha. Liisbeti vägevad hüpped kõrgushüppes on mind aga rõõmustanud viimased paar kuud. Loodame, et tänasest tulemusest sai Liisbet veelgi indu juurde ja juba talvel saame ületama hakata suuremaid kõrgusi. Eeldusi kõrgele hüppamiseks Liisbetil igatahes on.

Neljanda medali eest hoolitses meesjuunioride 400 meetri jooksus Risto, kes ajaga 53,60 saavutas teise koha. Aeg on paraku loodetust kehvem ja selle võib kanda paljuski liiga ettevaatliku jooksu esimese poole taha. Veelkord saab Risto seda distantsi joosta klubidekarikavõistlustel.

August täna kehva enesetunde tõttu võistlustele ei tulnud.

Järgmised võistlused on kavas juba järgmisel nädalavahetusel, kui Tartus toimuvad Eesti juunioride ja A vanuseklassi klubidekarikavõistlused. Sellest võistlusest räägin peagi juba lähemalt.


NB! Järgmine trenn vanemal grupil  toimub homme kell 16.00 Koidula staadionil!


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar