laupäev, 9. märts 2013

TV10 olümpiastarti

Tänane Tartus toimunud hooaja viimane võistlus meile kahjuks positiivseid elamusi ei pakkunud. Pikk ja väsitav hooaeg sai üsna raske lõpu. Tüdrukute kõrgushüppes ei klappinud Hanna hüpped täna juba proovihüpetest saati. Näha oli ilmselgeid väsimuse tunnusmärke. Niipalju suutis ta ennast täna siiski kokku võtta, et 1.36 alistus, 1.41 paraku enam mitte. 

Kristi seevastu näitas proovikatsetel igati korralikke kuulikaari, ent kolmel järjestikkusel võistluskatsel ei suutnud ta enam neid korrata ning tõukas ligi meeter vähem kui soojenduskatsetel. Parimaks jäi 6.55.

Ent talvist võistlushooaega ei saa kuidagi lõpetada negatiivses ja masendavas toonis, vaid ikka rõõmsameelselt, sest tüdrukute hooaeg oli igati kordaläinud. Hooaja tipuks oli Hanna võidetud hõbemedal Eesti talvistel B vanuseklassi meistrivõistlustel 60 meetri tõkkejooksus. Juba järgmisel nädalal saavad tüdrukud kätte oma igati väljateenitud puhkuse, et siis taas rõõmsameelselt ja naerulsui suvise võistlushooaja ettevalmistust alustada. 

Kuna tüdrukute kurbade nägude tõttu tänasel võistlusel ei saanud ma neist pilti teha, siis tuleb siia lisada pisut varajasem ja mitte küll kõige "kergejõustiku teemalisem", ent siiski sportlik pilt, et ikka uuele ettevalmistushooajale rõõmsalt vastu minna!



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar