laupäev, 16. märts 2013

Laagrist

Neljapäevane päev kulus meil ainult reisimise peale. Kell 11 väljus lend Riiast, 3 tundi hiljem maandusime Londonisse, kus tuli 5 tundi aega parajaks teha. Kell 17 väljus lend Hispaania poole ning 2 ja pool tundi hiljem olimegi päral. Kui olime autod kätte saanud, asusime Calpe linnakese poole teele, kus ootas meid majutus. Majja sisse saime täpselt keskööl ning pärast sisse elamist sai lõpuks meeletult väsitavast päevast välja puhkama hakata. 

Reedel oli meil hommikul jooks. Kell 9.30 oli äratus ja asusime kõik 15kesi jooksma. Jooksime 25 minutit ja seejärel ootas meid hommikune äratus ehk teisisõnu basseini külastus. Välibassein ei oma mingit soojendust ning vee temperatuur võib olla kuskil 13-14 kraadi. Midagi paremat annab välja mõelda kui sinna korra sisse hüppad. Vot see on külm vesi ja see ootab meid igal hommikul pärast jooksu!

Trenni sõitsime Benidormi linna, mis asub 20km eemal. Tegime seekord trenni linnastaadionil, millele sissepääs midagi ei maksa ja mis ei ole just väga uhke ja moodne, aga praegu polegi meile nii väga ülihead staadionit vaja. Trenn kestis pisut alla 2 tunni. Ilm oli reedel muide väga hea, trenni tegemiseks lausa ideaalne ütleks. Väljas oli +18 ja kogu päeva sai käia lühikestega ringi. Õhtul läks mõistagi jahedamaks ja linnapeale uudistama minnes tuli pikad püksid välja otsida.

Calpe linn, pilt on tehtud meie majast 5 minuti sõidu kaugusel


Laupäeval on meid ees ootamas kaks trenni. Enne neid muidugi hommikujooks ja karastav suplus. Hommikune trenn viib meid mäkke jookse ja muid harjutusi tegema ja õhtune trenn on juba jõusaali trenn, mille jaoks sõidame Benidormi kõige moodsama ja uhkema staadioni juurde, sest seal on jõusaal juures olemas. Seal pidi käima trennis paljude teiste riikide koondislasi, nii et kui õnnestub, siis näeme seal ehk kedagi tuttavat ka.

Homme lisan rohkem pilte ka ümbrusest ja Benidormi linnastaadionist, kus meil reedene trenn oli.

Miinuspoolele peab kahjuks kandma selle, et Rait on kahjuks haigeks jäänud ega pole veel trenni kaasa saanud teha. Loodame, et saame palavikust ravimitega jagu ja ta suudab paari päevaga piisavalt kosuda, et peatselt teistega liituda.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar