reede, 22. märts 2013

Calpe/Benidorm laager jätkub

Laager Hispaanias on jätkunud meil täie hooga ning trenni kõrvalt oleme leidnud pisut aega ka ümbruskonnaga tutvumiseks. Sel nädalal oleme teinud trenni rannas ja staadionil. Kui eelmine nädal tegime trenni tagasihoidlikul linnastaadionil, siis viimased kaks trenni oleme teinud Benidormi uhkemal staadionil, sinise Mondo rajakattega väljakul. Meie suureks üllatuseks tegi samal ajal staadionil trenni ka kettaheites olümpiamängudelt pronksmedali võitnud Aleksander Tammert. Staadion on igati korralik, Mondo rajakate on sarnane sellele, mis on maas Kadrioru staadionil, seega rada on üsna kõva ja kindlasti väga kiire. Kõrval on olemas kangi tõstmiseks saal, mida poisid ka ühes trennis kasutanud on. Lisaks on täpselt staadioni kõrval igati korralik jõusaal, mida samuti oleme juba külastanud. 

Ka rannas on hea trenni teha, liivariba on parajalt suur ja liiv mõnusalt soe ja pehme. Ka täna ootab meid trenn rannas. 

Hea uudis on see, et Rait on terve ja alates esmaspäevast on teinud meiega täisprogrammi kaasa. Nädala alguses väänas hüppeliigese välja Inger, mistõttu ta ei ole saanud enam jooksutrenne kaasa teha. Küll on jalg nüüd palju paremaks läinud ja jõusaali ja üke trenni on ta kenasti kaasa saanud teha. Loodame, et jalg paraneb veel ja viimastel päevadel saab ta natuke joosta taas.

Eile oli meil laagri ainus täiesti vaba päev. Ei hommikujooksu ega trenne. Kui eelmine aasta kasutasime juhust ja külastasime sel puhul Barcelona linna, siis seekord võtsime suuna Valencia poole. Valencia on Hispaania suuruselt kolmas linn, kus elab üle 800 tuhande inimese. Päeva jooksul sai igaüks linnaga tutvust teha. Päeva naelaks oli muidugi see,  et kui tagasi kogunemiskohta kõik jõudsime, avastasime, et autod on ära veetud. Ju olime parkinud alale, kuhu seda teha ei tohi. Autod saime kätte, mõistagi korraliku raha eest. Valencia ise väga millegagi ei üllatanud. Linn nagu linn ikka. Barcelona oli selles suhtes ikka tunduvalt meeldejäävam linn.

Ilmad on olnud siiani head. Igapäev 20 kraadi juures ja päikest on olnud parajalt. Trenni on alati saanud teha lühikeste riiete väel. 

Muud hetkel nagu öelda ei olegi, lisan mõned pildid ka meie selle nädala seiklustest siin.














Viimane pilt on tehtud meie naabrihoovist. Seal elab üks tore eesel :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar