kolmapäev, 13. märts 2013

Alustame ettevalmistust suviseks võistlushooajaks

Homme sõidavad 7 vaprat kergejõustiklast Hispaaniasse laagrisse, et alustada ettevalmistust suviseks võistlushooajaks. Kokku alustavad teekonda Hispaania poole 15 inimest, kes kõik on Pärnust pärit ja kõik on tegelemas või on varem tegelenud kergejõustikuga.Meie grupist asuvad lõuna poole teele Rait, Ranno, Jarmo, Jaagup, Inger, Kerstin ja Minni. Kõigil omad eesmärgid eelseisvat suve silmaspidades.

Ees on ootamas 10 treeningpäeva, kus on kokku 16 treeningut. Üritan anda informatsiooni, kuidas meil seal läheb läbi selle blogi. Palju oleneb muidugi internetiühenduse kvaliteedis, mis meid ees ootab. Tegu ei ole siiki Eestiga, kus internet iga nurga peal saadaval. Aga kui õnnestub, siis jagame pilte ja mõningaid videoid nii tihti kui võimalik. Nii et huvilistel soovitan kodulehel pilku ikkagi peal hoida.

Kõik, mis puudutab Pärnusse harjutama jäävaid kergejõustiklasi, siis info treeningute toimumise kohta on üks postitus allpool!

Sellist paika asume kohe esimesel võimalusel kohapeal otsima, sest kaardi järgi asub selline magus tõus sisuliselt meie majutuskoha külje all.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar