pühapäev, 9. detsember 2012

TV10 olümpiastardi tulemused

Eile käisime siis Tartus esimesel vabariiklikul etapil. Tulemustele võib anda hea hinnangu. Tüdrukud olid tublid, kuigi paar tulemust võinuks natuke paremad olla.

Meie kõige parema tulemuse ja koha eest hoolitses nooremate tüdrukute arvestuses Ethel, kes jooksis viimases eeljooksus ning võitis selle 8,84 sekundiga! See viis ta kuuendana A-finaali, kus joosti kohtadele 1-8. Finaalis tegi Ethel distantsi keskel ühe vea ning vaatas kõrvalrajale, kaotas sellega rütmi ja tehnika ning jõudis finišisse kuuendana ajaga 8,88. Neljanda koha aeg oli 8,86 ning viienda aeg 8,87. Nii et neljandas kohas oli ta kinni küll kuni selle väikse eksimuseni. Ent üldjoontes tegi Ethel suurepärase võistluse, sest tegu oli talle esimese TV10 vabariikliku võistlusega ning kohe jõudis ta autasustamisele! Ethelit näeme kindlasti ka TV10 olümpiastardi erisaates, mis on ETV ekraanil järgmisel laupäeval kell 18.00.

Nooremate tüdrukute arvestuses oli stardis ka Andra, kes kahjuks stardis komistas, sai õnneks siiski püsti ning jätkas jooksu. Andra suutis end lõpuks oma jooksus kolmandaks joosta ajaga 9,44. B-finaali viinuks aeg 9,38, mis oli Andrale kindlasti ka jõukohane. Aga selliseid äpardusi juhtub ikka. Ja kokkuvõttes 22.koht 69 jooksja seas on igati hea tulemus.

Vanemate tüdrukute arvestuses oli meil samuti ootused suured. Lisaks Hannale, Laurale ja Kristile oli võistlemas ka veel suvel meie klubisse kuulunud Kristiina, kes nüüd elab ja teeb trenni Tallinnas. Kristiina tegi kogu soojenduse kaasa meie tüdrukutega ning kandis Altiuse särki, mis tegi südame soojaks. Kristiinal läks võistlus üsna hästi ka, ta jõudis nimelt viimasena A-finaali, joostes eeljooksus ajaks 8,58. Viimases eeljooksu võitnud Hanna sai aga ajaks 8,61, mis tähendas, et just tema pidi esimesena A-finaalist välja jääma ning B-finaaliga leppima. Väga hea jooksu tegi Laura, kes 8,67ga jõudis samuti B-finaali. Kristi jooksis samuti rekordi 9,16!

A-finaalis leppis Kristiina kaheksanda kohaga ning ajaga 8,67, ent tüdruk on teinud arengus järgmise sammu ning temalt ootan veel edaspidigi suurepäraseid tulemusi. Eeldused on suurepärased!

B-finaalis läks aga väga tugevaks andmiseks ning võitluseks paremate kohtade eest. Hanna magas stardi seekord korralikult sisse ning Laura sai jällegi väga hästi minema. Nii pidi Hanna tegema kogu distantsi kõvasti tööd, et liidrid kinni võtta. Finiši ruudustikus tal see ka õnnestus ning suurepärase finišeerimise tehnikaga hakkama saanud Hanna noppis B-finaali võidu 8,63ga. Vaid ühe sajandikuga kaotas talle Laura, kes jooksis isikliku rekordi. Nii et vähemalt päev lõppes positiivses toonis. Meie tüdrukutele siis vastavalt 9 ja 10 koht.

Järgmine võistlus on meid ees ootamas juba järgmine laupäev, taas Tartus, kus toimub heategevuslik laste jõuluvõistlus noorematele. Hetkel on nimekiri selline, kes sinna minemas on:

Tüdrukud C (2000-2001) Andra, Ethel, Martina, Anneliis, Nele, Anett Maria
Tüdrukud D (2002-2003) Elisa, Ann Marii, Caylen
Poisid C (2000-2001) Kermo, Rannar
Poisid D (2002-2003) Andry H, Mikk

Võimalik, et keegi lisandub nimekirja veel juurde! Väljasõidu kohta täpsem informatsioon juba nädala esimeste päevade jooksul!

Ja peale seda on kohe tulemas Audentese jõuluvõistlus 19.detsembril, kus osalevad C (1999-2000),B ja A klass, lisaks juuniorid väljaspool arvestust. Sellest võistlusest samuti lähemalt lähiajal.

Vanema grupi poistel on aga tulemas kergem treeningnädal ning kehalised testid kolmapäeval. Sellest tulenevalt on teisipäevane päev neile puhkepäev seekord!


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar