kolmapäev, 12. detsember 2012

Testide tulemused

Täna sooritas vanem treeninggrupp kehalisi teste, mida viimati sooritada oktoobrikuus. Tänased testid tõid endaga kaasa ka selle, et esimest korda jooksid vanemad naeltes 30 meetrit lendlähtest. Ning see tõi omakorda kaasa palju isiklikke rekordeid või lihtsalt väga häid aegu. Rasket trenni on tehtud kaks ja pool kuud ning nüüd on esimesed hetked, kui saab näha, kui edukas on tööperiood olnud.

Toon siinkohal välja tänased parimad tulemused. Päeva kõige kiiremat aega näitas mõistagi Rait, kes viimasel nädalal on natuke hädas olnud selja probleemidega, mistõttu viimased trennid oleme väga kergelt teinud. Rait jooksis täna 30 meetrit 2,90ga. Paremuselt teist aega näitas täna Risto, kes uuendas oma isiklikku rekordit, viies selle 3,07 peale. Väga võimsa isikliku rekordi jooksis aga Jaagup, kes esimesel üritusel jooksis rekordiks 3,15, ent suutis seda teises jooksus veelgi parandada - lõpuks olid rekordnumbrid 3,12!

Kõige suurema rekordiparanduse sellel tasemel tegi aga Kristjan. Tema isiklik rekord oli seni 3,43. Täna viis ta aga oma rekordi 3,28 peale!!! Suurepärane aeg ning suurepärane arenguhüpe. Karl-Rene jooksis kahel korral 3,43 täna. 

Usina töötegijana on silma paistnud ka Martin, kes on iga kuuga arengus sammu edasi astunud. Täna jooksis ta isiklikuks rekordiks 3,66. Korraliku arenguhüppe on teinud ka August, kes viis täna rekordi 3,46ni!

Täna tossudega aega jooksnud Jarmo näitas samuti head minekut, aeg 3,23 annab alust loota aega naeltes 3,10 lähedale. 

Täpsema ja detailsema analüüsi tänastest tulemustest teen nädala lõpuks. Aga jooksuajad on rõõmustavad küll!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar