kolmapäev, 26. detsember 2012

mälestusvõistluseks valmistumine käib täies hoos

Kuigi peaaegu kõik sportlased ja pealtvaatajad näevad sel laupäeval meie kergejõustikuhalli saabudes üht pealtnäha tavalist võistlust, siis on nendeks võistlusteks toimuvad ettevalmistustööd suurimad mis seni olnud.

Toome siinkohal mõne näite. Neljapäeval toome me sel suvel valminud Vändra staadionilt inventari, mida meil kohapeal endal olemas ei ole. Sinna hulka kuuluvad näiteks võistlustablood, et pealtvaatajatel oleks parem ülevaade, kui palju keegi kaugust parasjagu hüppas või kui kõrgel on latt kõrgushüppe sektoris.

Lisaks toome me neljapäeval halli istepingid pealtvaatajatele ning hakkame eraldama spetsiaalset ala, mis neile mõeldud, et võistlust oleks hea vaadata ja samas et ei tekiks probleeme sellega, et ühes või teises halli nurgas ei põrkaks keegi kokku oma võistluseks valmistuva sportlasega. 

Äsja sai üle värvitud 60meetri stardijoon ning määrustepäraseks tegime kuulitõukeringi. Veel on töö pooleli kaugushüppekasti ettevalmistamisega. 

Kõik muu puuduoleva inventari loodame laenutada Paikuse staadionilt, Audru staadionilt ja vajadusel ka Türi staadionilt. 

Reede õhtuks peab hall valmis olema. Hall peab olema valmis vastu võtma sportlasi, et neil oleks siin hea olla. Loodame väga, et kõik õnnestub hästi ning suuremaid probleeme meil ei esine!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar