laupäev, 15. detsember 2012

Jõuluvõistlused noortele

Täna toimunud jõuluvõistlused Tartus läksid meil üldjoontes korda. Tulemusi mul veel ei ole ning võistluse protokolli peab veel ootama, aga mõned tähelepanekud tänase võistluse kohta sellegipoolest.

Kolme parema sekka autasustamisele jõudsid meil täna nii Elisa kui Mikk. Elisa võitis D vanuseklassi tüdrukute kaugushüppe isikliku rekordiga 4.36. Lisaks oli Elisa teine nii 30 kui ka 150 meetri jooksus! Mikk võitis samuti kaugushüppe, seda poiste D vanuseklassi arvestuses rekordiga 4.18. Ka Mikk oli teine nii 30 kui 150 meetri jooksus! Olgu siinkohal mainitud, et oma jooksu nii Elisa kui Mikk 150 meetri distantsil võitsid, aga kokkuvõttes tuli tunnistada ühe konkurendi paremust!

C vanuseklassi tüdrukute arvestuses hüppas Ethel kaugust 4.40. Nii Ethel kui ka Elisa täitsid tänaste tulemustega nooremate tüdrukute normatiivi TV10 olümpiastardi võistlustel! Kaugushüpe on aga kavas alles maikuus, nii et sinna veel aega on.

Kaugushüppes püstitas täna isikliku rekordi veel Martina, Andra, Nele, Anett Maria, Andry. Lisaks võitsid nii Andra kui ka Andry oma jooksu vastavalt 200 ja 150 meetri distantsil.  Aga nagu enne ütlesin, täpsed tulemused koos kohtadega annan kohe teada siia kui võistluste protokoll lõpuks käes!

Tänane seltskond võistlustel oli vahva ja nendega oli tore Tartus käia! Järgmine võistlus on kõigile noortele kavas juba 29.detsembril meie kergejõustikuhallis Pärnus! Seniks aga usinat trenni tegemist, et saaksid sündida taas uued isiklikud rekordid!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar