pühapäev, 23. detsember 2012

Karel Leetsari mälestusvõistlus

Lugupeetud kergejõustiku huvilised!

Meie võistluseni on jäänud veel kõigest 6 päeva!!! Aeg jagada Teiega viimaseid uudiseid!

Esmalt meie ürituse toetajatest. Seni välja reklaamitud toetajatele lisaks on viimaste seas on käe alla pannud meie üritusele veel OÜ Petersport ja AS Pärnu Mets. Meie võistluse suurim toetaja on Pärnu linn, väga suureks abiks on olnud Eesti Kergejõustikuliit. Auhinnalaua aitavad katta AS A Le Coq, kes ka sportlastele spordijooki pakub, Triobet, AS Wendre, AS Pajo Trükikoda ja nüüd siis lisaks veel OÜ Petersport ning AS Pärnu Mets!

60 meetri sprintides on kohal elektriajavõtusüsteem fotofinišiga ning stardikohtunikud on kõigile teada tuntud Tallinna mehed! Informaatori rollis on kõigile kergejõustiklastele tuntud Peeter Randaru, kes samas rollis alati ka Eesti meistrivõistlustel ja teistel suurematel võistlustel üle Eesti!

Oma võistlussoovist on märku andnud Eleriin Haas, kes meie võistluse üks suurimaid oodatud külalisi kahtlemata! Võ noh, mis külaline tema meil on. Kodulinnas võistleb Eleriin alati suurima heameelega!
Pisitraumaga hädas olev Karl Lumi näeb veel viimasel nädalal vaeva, et oma hädad välja ravida. Soov meile võistlema tulla on temalgi suur! Loodame parimat! Ka teda oodatakse meile külla väga!

Sprindis on stardis suvel 100 meetrit 10,75ga läbinud Rait Veesalu ning 200 meetri jooksus jõulise arengu teinud Timo Tiismaa, kes läbis distantsi suvel 21,46ga! Tõkkesprindis asub stardipakkudele suvine Eesti meister sel distantsil Rauno Kirschbaum! Meeste kaugushüppes on eelregistreerimise põhjal stardis Rain Kask, kes suvel oli pikima hüppe omanik kogu Eestis 7.69ga ning Igor Sjunin, kes suvel kolmikhüppes oli löömatu mees 16.67ga!

Lisaks tutvustan Teile neid inimesi, kes nõu ja jõuga on abiks olnud Karel Leetsari mälestusvõistluse korraldamisel sel korral: Romet Mihkels, Rauno Kirschbaum, Andrus Stimmer, Mari-Helen Saarna, Andro Talu, Andre Ankru. Suured tänud Teile kõigile!

Ja nüüd kõige magusam osa viimasena. Alles täna hommikul jõudis meieni suurepärane uudis Eesti Kergejõustikuliidust, täpsemalt hüppealade alarühmalt. Kuna sel aastal enam Eestis Bigbank Kuldliiga võistlussarja ei korraldata, siis viib hüppealade alarühm läbi seeriavõistluse hüppajatele kogu talve vältel. Talvel on kokku 11 kergejõustikuvõistlust, kust on hüppajatel võimalik omale punkte hankida. 3 parema võistluse tulemus läheb arvesse ning meie Karel Leetsari mälestusvõistlus on lülitatud nende võistluste sekka, kust võimalik omale punkte hankida! Kuna seeriavõistluse paremaid ootab rahaline preemia, peaks motivatsiooni küll ja küll olema, et võistlema tulla! Karel Leetsari mälestusvõistlus on jõuliselt kinnitamas oma kohta Eesti talvises kergejõustiku kalendris!

Veel viimased päevad on aega, et jagada meie facebooki seinal ( http://www.facebook.com/leetsarimemoriaal2013 ) olevat võistluse plakatit! Seejärel tuleb vaid loota loosiõnnele ning ainulaadne Karel Leetsari mälestusvõistlse särk võibki olla sinu!

Viimane nädal tuleb korraldatajatele väga tihe, ent loodame laupäevaks kergejõustikuhalli igati võistlusvalmidusse viia, et hea oleks nii sportlastel kui ka pealtvaatajatel!

Kohtumiseni 29.detsembril 2012 Pärnu Hansagümnaasiumi kergejõustikuhallis! 

NB! Sk Altiuse noored kergejõustiklased igas vanuses, kes treenivad minu juures - Kõik võistlema 29.detsembril 60 meetri jooksudesse!!!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar