pühapäev, 20. mai 2012

TV10 etapi lühikokkuvõte

Täna toimus järjekordne TV10 kohalik etapp, mis viis meid esmalt Niidupargi staadionile ja seejärel Koidula kooli staadionile. 
Protokolle mul ei ole, nii et kõige meeldejäävamad tulemused kannan praegu ette. Esimese alana oli täna kavas kettaheide. Vanemate tüdrukute arvestuses oli parim Kristiina, kes heitis pea 22 ja pool meetrit. Hanna ületas samuti 20 meetri piiri ja oli teine. Kristi oli kolmas ligemale 15 meetrise tulemusega.

Palliviskes püstitasid kõik tüdrukud isikliku rekordi, kui Kristiina sai kirja 41 ja pool meetrit. Hanna sai väga lähedale 40 meetri piirile ja oli üle 39 meetrise pallikaarega meie tüdrukutest teine. Ka Kristi oli tubli, sest viskas parimal katsel üle 36 meetri ja teenis mult välja jäätise. ( Selleks tuli tal visata üle 35 meetri ja sellega sai ta edukalt ka hakkama. Hanna pidanuks viskama 40 ja Kristiina 42 meetrit. Nii sai enne võistlust välja öeldud. Seekord pääsesin ühega!)

Nooremate tüdrukute kaugushüppes tuli teiseks Martina 3.88ga, Anett Maria kaotas 10 sentimeetriga ja oli kolmas. Kaasa ei teinud seekord Elisa, Andra ega Vanessa.

Koidula staadionil oli täna kavas pikad jooksud. Nooremate tüdrukute arvestuses tegid tubli jooksu nii Anett Maria kui ka Martina. Anett Maria finišeeris esimesena ning ajaga 2.07. Martina aeg oli 2.14. See oli esimene kord, kui Martina nii pikal distantsil kaasa võistles.

Vanemate tüdrukute jooksus sündis aga suurepärane tulemus, kui Hanna võitis jooksu isikliku rekordiga 1.50,0. Aasta tagasi vabariiklikul etapil sai ta ajaks 1.59,4. Teisena finišeeris Kristiina, kelle aeg oli 2.03. Kristi lõpetas ajaga 2.18. 

Lisaks tegid täna veel kaasa Andry H. palliviskes (üle 36 meetri), Herman palliviskes (üle 33 meetri) ja 1000 meetri jooksus (4.20).

Järgmisel laupäeval toimub Rakveres TV10 olümpiastardi vabariiklik etapp. Kes tüdrukutest seal võistleb ja kes täpsemalt mida teeb, selgub nädala esimeste päevadega. Järgmine võistlus aga juba neljapäeval, kui Paikusel selgitatakse välja Pärnu maakoolide parimad ning kaasa teevad paljud linnakoolide kergejõustiklased, seda väljaspool arvestust.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar