pühapäev, 27. mai 2012

2 väga edukat päeva Rakveres

Laupäeval toimus Rakvere staadionil TV10 olümpiastarti neljas vabariiklik etapp ning pühapäeval Eesti meistrivõistlused teatejooksudes. Need 2 päeva osutusid meile väga edukateks.

Laupäeval olid võistlustules nii Hanna kui ka Kristiina. Mõlemal tüdrukul 1 ala natuke ebaõnnestus ja 1 tuli suurepäraselt välja. Esimesena oli võistlustules Kristiina, kes asus heitma ketast. Arvestades, et Kristiina on teinud 3 trennis ketast kokku, siis suuri lootusi sellele alale ei rajanud. Kui nädala eest Niidupargi staadionil heitis ta 22,5 meetrit, siis seekord tuli leppida pisut üle 18 meetrise tulemusega. Trennis on Kristiina saanud aga parimal katsel kirja isegi 27 meetrit. Nii et lihtsalt vähe on ta seda ala saanud veel harjutada, et tekiks mingi kindlus ja stabiilsus. Väikese ebaõnne tegi ta kuhjaga tagasi palliviskes, kus ta viskas 4 meetriga oma isikliku rekordi! Tulemuseks mõõdeti 45.89 (eelmine rekord alla 42 meetri). Viimase katse astus ta ülinapilt üle, aga pall maandus mitu meetrit veelgi kaugemal. Loodetavasti juba järgmisel võistlusel tuleb uus rekordiparandus! Natuke paremat tulemust ootasin palliviskes Hannalt, kes seekord leppis 36 meetrise tulemusega (rekord üle 39 meetri). Hoojooks ei klappinud sugugi ja kuna seal sooritatakse 3 katset järjest, ei õnnestunud meil seda kiiresti parandada ka.

Suurepärased tulemused sündisid aga 600 meetri jooksus, kus mõlemad tüdrukud võistlesid. Kristiina jooksis välja isikliku rekordi 1.57. Kohta veel kahjuks ei tea, kuna lõpp protokolli internetti veel ilmunud ei ole. Nädala eest jooksis ta Koidula staadionil 2.03, nii et tegu väga tubli tulemusega.
Kõige viimasesse ja eeldatavalt tugevamasse jooksu oli paigutatud aga Hanna. Taktikaliselt suurepärase jooksu ja viimased 200 meetrit ülivõimsalt jooksnud Hanna lõpetas oma jooksu kolmandana. Kuna tegu oligi päeva kiireima jooksuga, siis tulid kõik paremad ajad just sellest jooksust. See tähendas, et Hanna oli tulnud vanemate tüdrukute 600 meetri jooksus kolmandaks! Kirss tordi peal on ka tema aeg - 1.47,45. Isiklik rekord paranes 2,5 sekundiga! Hanna andis endast jooksus viimase, nii ei saanud jalgu alla veel ka 10 minutit pärast jooksu! Aga tulemus tõi peagi suure naeratuse ka tema näole.




Pühapäeval toimusid samal staadionil Eesti meistrivõistlused teatejooksudes. Võistlemas oli ka Sk Altiuse nelik 4x100 meetri jooksus. Avavahetust jooksis Erik Jagor, teist vahetust Timo Tiismaa ja kolmandat neljandat meie poisid Ranno ja Rait. Poisid tegid väga tubli jooksu ja lõpetasid Eesti meistrivõistlused hõbemedaliga!!! Aeg oli lõpuks 42,70! Võitis Audentese spordiklubi ja kolmas oli Viljandi Sakala.

Nii et see nädalavahetus oli äärmiselt meeldiv ja nauditav! 

Uus nädal toob aga samuti võistlusi ning pingsat ettevalmistustööd nendeks. Juba teisipäeval võistlevad Rait ja Ranno Tartus Bigbank Kuldliiga suvisel avaetapil. Ranno jookseb 110 meetrit tõkkeid ja Rait osaleb 200 meetri jooksus. Reedel, 1.juunil sõidavad nooremad võistlema aga Valmierasse Lätti. Esialgsetel andmetel sõidab naaberriiki võistlema meil 17 noort ja tubli kergejõustiklast. Pühapäeval on aga ees ootamas juba TV10 olümpiastardi finaaletapp ehk mitmevõistlus. Toimub see Audrus! Nii et tegus nädal taas ootamas ees. 

Jõudu ja jaksu kõigile võistlusteks valmistumisel ja loodetavasti saame uue nädala jooksul siin korduvalt rõõmusõnumeid heade tulemuste kohta edastada!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar