reede, 25. mai 2012

Paikuse võistlused

Hooaja avavõistlustel väga suurepäraseid tulemusi veel ei tehtud. Silmapaistvaima tulemuse eest hoolitses Inger, kes 100 meetrit läbis eeljooksus 13,2 sekundiga (käsiaeg). Finaali Inger jooksma ei läinud. 
Rannol oli probleeme kaugushüppes tehnikaga ja paku tabamisega. Nii jäi kirja 5.91. Samasuguse tulemuse sai kirja ka Riho. Jaagupi parim katse oli pisut üle 5 ja poole meetri (tõukas paku tagant), Karl-Rene kaugushüpe ebaõnnestus. Isikliku rekordi B klassi kauguses hüppas Martin, kes sai kirja 4.57 (samuti paku tagant). 

Jarmo tegi kuulitõukes parimad katsed prooviüritustel, kui kuul maandus üle 12 meetri joone. Võistlustel jäi tulemus siiski alla 12 meetri. Odaviske avakatsel vigastas ta aga oma hüppeliigest ning edasisest võistlusest loobusime, mõeldes pühapäevasele teatejooksule. Eks nüüd kuuleme, kuidas jalg on. Karl-Rene hüppas kõrgust 1.65 ning Mädli jooksis 800 meetrit 2.37ga, millega oli parim.

Järgmine etteaste on meie omadel kavas juba laupäeval, kui Rakveres toimub TV10 olümpiastardi järjekordse etapi võistlus. Hanna osaleb palliviskes ja 600 meetri jooksus. Kristiina osaleb palliviskes, kettaheites ja 600 meetri jooksus.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar