teisipäev, 15. mai 2012

Koolinoorte MV teine päev

Täna olid võistlustules 3-5 klasside tüdrukud ja otsa tegid lahti just kõige nooremad, kolmandate klasside tüdrukud. Selles võistlusklassis tuli meile suurim saak. 60 meetri jooksus võitis esikoha Elisa, kes sai parima ajaga 9,2 finaali ning võttis seal esikoha 9,0ga. Teiseks tuli Vanessa, kes sai kirja aja 9,2 ja kolmandaks Andra, kes kindlustas meile päeva esimese kolmikvõidu 9,3 sekundiga. Ette rutates olgu mainitud, et see ei jäänud ainsaks kolmikvõiduks!

Kaugushüppes olid kõik 3 tüdrukud täna väga heas hoos. Oma teise alavõidu teenis Elisa, kui hüppas parimal katsel 4.13. Talle kaotas vaid ühe sentimeetriga Andra, kes sai kirja 4.12 ja kolmas oli Vanessa 4.05ga. Nii Andra kui Vanessa hüppasid isikliku rekordi, Elisa aga kordas oma rekordit! Teine kolmikvõit oligi olemas. Ent ka see ei olnud viimane. Enne päeva viimast ala, 300 meetri jooksu, võtsid tüdrukud üksteiselt mõõtu veel palliviskes, kus alavõidu noppis Andra isikliku rekordiga 37.10. Teist kohta edestas ta ligi 4 ja poole meetriga! Vanessa tuli palliviskes neljandaks, kui viskas esimest korda üle 30 meetri palli - tulemuseks mõõdeti 30.10. Elisa palliviskes kaasa ei teinud.

300 meetri jooks pakkus meile taas suurt rõõmu, sest siin vormistasid tüdrukud meile järjekordse kolmikvõidu - oma kolmanda esikoha sai täna Elisa, kelle aeg 50,3 on väga heast klassist tulemus. Teisena lõpetas Vanessa 51,5ga. Kolmas oli Andra, kes oma jooksu võitis, ent kokkuvõttes pidi pronksiga seekord leppima, ajaks 52,3 sekundit!

Veel tegi täna kaasa Brigitta, kes 60 meetri jooksus tuli 11ndaks ajaga 10,5 ning palliviskes kuuendaks 26.07ga! Näiteks palliviskes oli võistlustules täna enam kui 30 võistlejat. Nii et seegi väga tubli tulemus!

Tüdrukud olid täna erakordselt tublid ning näitasid tugevat võistlusnärvi kogu võistluse käigus. Nende järgmine etteaste on 1.juunil Lätis, Valmieras, kuhu tublimad sõidavad!



Tänased kangelased: vasakult Vanessa, Elisa, Brigitta, Andra

Neljandate klasside arvestuses tegi täna väga hea võistluse Anett-Maria. Oma parima koha saavutas ta 300 meetri jooksus, kui tuli ajaga 54,1 sekundit teiseks! Tubli oli ka Agnes, kes 58,2 sekundiga oli üheksas. Palliviskes ja 60 meetri jooksus oli Anett-Maria täna kolmas. Selleks tuli palli visata täpselt 36 meetrit ja joosta 60 meetrit 9,3 sekundiga. Kaugushüppes jäi ta kõige napimalt esikolmikust välja, kui tulemus 3.95 andis neljanda koha. Kolmandast jäi lahutama 6 sentimeetrit! Agnes oli kaugushüppes seitsmes tulemusega 3.79.

Neljandate klasside edukamad olid täna Agnes ja Anett-Maria

Viiendate klasside lõpuprotokolli mul kahjuks veel ei ole. Küll aga tean kohe ära märkida, et isikliku rekordi kaugushüppes hüppas Martina, kes sai kirja 4 meetrit täpselt. See oli esimene kord, kui ta nelja meetri piiri alistas! Nii et väga väga tubli. Nele pääses aga 60 meetri jooksus 9,2 sekundiga finaali, kus ta tuli lõpuks kuuendaks. Viienda klassi tulemused edastan siia kohe, kui protokoll mul käes!

Homme aga on võistlustules 3-5 klasside poisid! Tüdrukud tõstsid lati nii kõrgele, et poistel saab olema väga raske neid ületada. Aga loodame, et mõni esikolmikukoht ikkagi meile tuleb!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar