reede, 24. juuni 2011

Laagerdatud

Teine järjestikkune laager on tänasega saanud läbi. Tehvandil ja Käärikul viibisid Rait, Jarmo, Ranno ja Risto. Ilmad olid väga head, treeninguteks pea ideaalsed. Ühe trenni ajal saime kergelt 15 minutit vihma ja see oli ka kõik. Trenni tegime eelmisel aastal valminud Tehvandi staadionil, mis erineb teistest Eesti staadionitest eelkõige kahe asja tõttu - 1)Tegu ei ole täismõõtmetes staadioniga, see tähendab, et joosta saab max 150-160meetrit. 2)Staadionil on maas Eestis ainulaadne sinist värvi rajakate.

Sellegipoolest on tegu hea treeningstaadioniga ning väga hea võistlusstaadioniga pidades silmas hüppealasid - olemas on korralikud hüppematid, kaugusekast, tribüünid. Varustus on samuti uus ning vastab igati ootustele. Ööbisime Käärikul, sest seal on majutuse hinna/kvaliteedi suhe üks paremaid. Toit oli hea ning majutus väga korralik.

Viibisime laagris 22-24.juuni. Tulemas on Eesti meistrivõistlused ning pikemaks praegu laagrit venitada ei saanud. Kuigi tahtnuks. Ja seda mitmel põhjusel. Kaasas olnud seltskond oli väga tore ning töö asjalik. Lisaks mõjub Kääriku ümbrus vaimule äärmiselt kosutavalt, nii et seal on alati mõnus olla. Täna käisime pärast trenni veel saunas ka ning saime nautida Kääriku järve mõnusid otse saunalavalt. Elamus.

Mõningad videod Tehvandi staadionist on nüüdseks meie videonurgas üleval.



Ees on ootamas aga 2 puhkepäeva ning siis asume teele Jõgeva poole, kus selgitatakse välja kahel päeval Eesti meistrid A ja B vanuseklassis. Suurimad lootused on muidugi maailmameistrivõistlusteks valmistuva Raidiga, kes Jõgeval stardib samuti oma mõlemal põhialal - 100 ja 200meetri jooksus. Positiivset tulemust ootame ka teistelt, kes oma parimaid tulemusi tegema lähevad - Risto stardib nii 200 kui ka 400m jooksus. Jarmo teeb hooaja avastardi ning võtab osa nii 110 tõkkejooksus kui ka esmakordselt 300meetri tõkkejooksus. Karl stardib avapäeval 1500meetri jooksus ja teisel päeval 800meetri jooksus. Jaagup asub ainsa poisina B vanuseklassis oma rekordeid püüdma nii 100 kui 200meetri jooksudes, lisaks kaugushüppes.
Tüdrukutest asub suurimate lootustega starti Brigita, kes talvistel meistrivõistlustel võitis oma esimese Eesti meistrivõistluste medali, olles toona 60m jooksus kolmas. Brigita stardib nii 100 kui ka 200meetri jooksus. Inger teeb oma stardid sarnaselt Jarmole - esmalt lühike ehk 100meetri tõkkejooks ning seejärel esmakordselt 200meetri tõkkejooks. Oma esimese stardi Eesti meistrivõistlustel teevad Killu-Laura ning Kerstin. Killu osaleb 100 ja 200m jooksudes ning kaugushüppes. Viimases trennis näitas Killu ühel katsel väga head lennukust nii et loodame head tulemust ka Jõgevalt. Kerstin teeb oma stardi kõrgushüppes. Mädli asub esimesel päeval starti 1500m jooksus, kus aasta tagasi tuli leppida 4.kohaga. Teisel päeval on kavas 800 meetri jooks.

Ees ootab loodetavasti positiivne ning häid tulemusi ja kohti pakkuv võistlus! Väljasõit on kell 8.00 esmaspäeva hommikul Spordihalli eest Riia mnt ääres (selveri ja maxima vahele jääv spordihall). Kaasa lisaks võistlusvarustusele ka magamiseks matt/madrats, magamiskott/tekk ning padi.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar