laupäev, 4. juuni 2011

Info lapsevanematele

Spordiklubi Altius on juba aastaid korraldanud suviti spordilaagreid. Laager toimub alati juunikuus ja korraga on laagris ligikaudu 20-25 last.

Tõstamaa lähistel on Pärnu parimad kergejõustiklased laagris viibinud vähemalt viimased 15 aastat. Asukoht ca 30 kilomeetrit Pärnust Tõstamaa suunas.

Laager toimub tänavu 15-20.juuni.

Laagris on loodud suurepärased tingimused treeninguteks – paigaldatud on kõrgushüppematt, kaugushüppe kast, suur plats jalgpalli mängimiseks. Lisaks võrk- ja korvpalliplats. Range järelvalve all toimub ujumine selleks spetsiaalselt rajatud nö. tehisjärves. Laagris asub ka saun, mis kergejõustiklaste seas aastaid kiidusõnu pälvinud.

Ööbimine toimub spetsiaalsetes majutusmajades. Poistele on mõeldud oma maja (2 korruseline), kus kokku 3 tuba ja kuhu mahub ligi 20-25 ööbijat. Tüdrukutele on laagri peamajas teisel korrusel valmistatud oma magamistuba, mis mahutab kokku ligi 10-12 ööbijat. Lisaks on kasutada saunamajas teisel korrusel olev magamistuba.

Laagris toimub toitlustamine 3 korda päevas. Toitu valmistab kokk.

Laagrisse viib ja laagrist toob spetsiaalselt tellitud buss. Laagris hoiab korda ja tegeleb lastega lisaks minule veel üks kergejõustikutreener, külaline Tallinnast.

Nõusolek laagrist osalemiseks palun teatada lapse kaudu või telefonil hiljemalt 6.juuni.  Samal telefonil ka kõik küsimused laagriga seoses.



56 625 246
Romet Mihkels
SK Altius

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar