kolmapäev, 8. juuni 2011

Häid tulemusi Valmierast

Täna toimus Valmieras võistlus, kus osalesid 1998 aastal sündinud ja nooremad kergejõustiklased. Võistlus kandis nime "Valmiera mängud 2011". Osavõtjaid oli väga väga palju nii Lätist, Leedust kui ka Eestist. Ilm oli suviselt kuum ja päev seega meie sportlastel pingeline ja väsitav.

Kokku saavutasid meie klubi esindajad 3 esikolmikukohta, lisaks veel 2 kohta esikuues. Sündis nii mõnigi isiklik rekord. 60m jooksus jõudsid 8 parema hulka finaaljooksu Hanna ja Kristiina, kes said aegadeks 9,03 ja 9,06. Need ajad viisid meie tüdrukud neljandana ja viiendana finaali. Christiina oli 9s 9,42ga, sama ajaga oli 10s Kristi. Elise-Lee sai ajaks 9,70. Finaalis olid meie tüdrukud 6 ja 7. rajal. Väga hea stardi sai Kristiina ja võiks öelda, et üle pika aja ebaõnnestus täielikult start Hannal, kes oli kohe meetriga teistest maas. Jooku teine pool oli aga Kristiinale raskem ja Hanna jooks oli juba päris võimas. Lõpuks suutiski Hanna end kolmandaks joosta, korrates talvel joostud isiklikku rekordit 9,00. Arvestades, et stardi taha jäi paar kümnendikku kindlasti, siis võinuks siin sündida päris uhke isiklik rekord. Teisele kohale kaotas ta 0,02 sekundiga. Kristiina oli finaalis viies ajaga 9,10.

Poiste 60m jooksus pääses viimasena finaali Leonardo, kes sai eeljooksus ajaks 8,97. Oma eeljooksu ta ka võitis. Finaalis esimesel rajal startinud Leonardo oli veel 40meetri peal konkureerimas kõige kõrgematele kohtadele, ent pidi siis pisut suuremakasvulistele ja pikasammulistele vastastele alla vanduma. Siiski 5s koht ja isiklik rekord 8,78.

Nooremate tüdrukute 60m jooksus sai Martina ajaks 10,09.

Kõige paremad tulemused tehti täna aga 300m jooksudes. Taas jõudis poodiumile Hanna, kes võitis oma eeljooksu väga hea isikliku rekordiga 47,29. See aeg andis talle kolmanda koha. Kuuendaks jooksis end Kristiina 48,74ga, mis peaks samuti olema isiklik rekord. Kaheksas oli Christiina 50,57ga ja kümnes Kristi 51,41ga. 12.koha sai Elise-Lee 52,36ga. Poiste jooksus läbis Leonardo distantsi 51,47ga ning nooremate tüdrukute hulgas Martina 57,33ga.

Kuigi ajakava kohaselt pidi tüdrukute kaugushüpe algama tund aega enne 300meetri jookse, läks paraku teisiti. Kaugushüppe ajakava läks täiesti lõhki ning tüdrukud said hüppama alles 20 minutit pärast 300meetri jookse. See andis selgelt tunda ka tulemustele, mis jäid oodatust tagasihoidlikumateks. Lisaks pidid kõik tõukama täna pakust, mitte meetrisest alast nagu Eesti võistlustel. Kolmandaks hüppas end Christiina 3.97ga. Kristi, Elise-Lee ja Kristiina said kirja pisut kehvemad tulemused, Hanna loobus hüppamisest pärast avakatse üleastumist. 300meetri jooks oli lihtsalt teinud oma töö.

Poiste kaugushüppes sai Leonardo kirja isikliku rekordi 4.58, mis andis talle 6.koha. Viimasest katsest 300meetri jooksu pärast loobuma pidanud Martina 3.38. Lisaks viskas Lucas täna palli üle 43 meetri. Tema 60m aeg on hetkel mulle veel teadmata, ent ootame ära ametlikud võistluse protokollid.

Videonurk on saanud lisa poiste ja tüdrukute 60m finaaljooksude videoülesvõtetega, kus teatavasti jooksid siis Hanna, Kristiina, Leonardo. Head vaatamist. Lisaks tulevad kohe kohe fotoalbumisse mõned tehtud pildid ka. Fotoalbumi lingi leiate videolingi juurest.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar