kolmapäev, 22. detsember 2010

Tallinnas käidud

Audentese jõuluvõistlused Audentese spordihallis meile hiilgavaid tulemusi ei toonud, küll võib võistlusele hindeks panna 4-.
Ainsa rekordiuuendusega sai hakkama Ranno, kes viimast võistlust osales A vanuseklassis. Aeg 7,76. Eelmine rekord paranes 18 sajandikuga. Brigita jooksis eeljooksus välja aja 8,39, millega pääses viimasena ehk kuuendana finaali. Finaaljooksus tegi üks konkurent valestardi ning viie tüdruku konkurentsis tuli Brigita neljandaks ajaa 8,36 (rekord 8,28). Aasta tagasi jooksis ta samal võistlusel 60m 8,79ga. Magda sai 60m jooksus ajaks 8,59. Aasta tagasi jooksis Magda samal võistlusel siiani kehtiva isikliku rekordi 8,38. Killu-Laura jooksis 60m 8,98ga.  Aasta tagasi oli ajaks 9,50. Kehvemini läks kaugushüpe, kus tuli leppida 3.98ga. Aasta tagasi hüppas Killu 3.87.

Ülevaade mõnest on nüüd olemas. Järeldused teen nii mina kui peaks tegema ka sportlane ise. Igaüks peab ise ka pisut nüüd mõtlema, kas annab midagi paremini teha, et edasine hooaeg edukamalt kulgeks või on tehtud kõik mis võimalik? Kui nii, siis pean mina pisut mõtlema ja plaane muutma. Treeningu kvaliteedi tõstmiseks saab igaüks praegu väga palju ära teha. Kui miski ei muutu, siis järelikult ollakse praeguse seisuga rahul.

Nüüd jätkame treeningutega võimalikult tihedalt kogu vaheaja vältel, sest tähtsad võistlused aina lähenevad. Järgmine jõuproov on 2.jaanuaril Tallinnas, kuhu meie grupist sõidab samuti väike grupp 150m ja 60m tõkkeid jooksma.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar