esmaspäev, 6. detsember 2010

SK Altiuse/Spordikooli noorte aastalõpuvõistlus 2010

Reedel toimunud võistlustel tehti mitu väga head tulemust ja mõni neist väärib eriti ka esiletõstmist. Võistluste kõige säravamate tulemuste eest hoolitses kahtlemata Hanna, kes võitis nii 60m jooksu, kaugushüppe kui ka 300m jooksu. Hanna oli ainus, kes kõik kolm ala võita suutis. 60m jooksu finaalis sai Hanna ajaks 8,7 (eeljooksus 8,6), teisena lõpetas Kristiina ajaga 8,8. Kaugushüppes sai Hanna parima tulemuse kirja juba avakatsel, kui hüppe pikkuseks mõõdeti 4.32, teiseks tuli siin Christiina 4.09ga. Kõige napimalt jäi esikolmikust välja aga Kristiina, kes hüppas samapalju kui Pärnu Kalevi esindaja Kreete Saar. Seega tuli võrdlema hakata paremuselt teist katset, mis oli samuti mõlemal võistlejal võrdne!! Võrdlemiseks võeti ette kolmas katse ja siinkohal ei olnud midagi enam võrrelda, kuna Kristiina astus oma kolmanda katse üle ja vastane sai tulemuse kirja.
Erakordselt kõrgetasemeline oli aga Hanna võiduaeg 300 m jooksus - 49,1!!! Tüdrukute D vanuseklassi hallirekord langes enam kui 4 sekundiga! Kusjuures C klassi rekordiomanik Inger jooksis 2009 aasta alguses vähem kui sekund kiiremini. Hanna enda isiklik rekord, mis pärineb selle aasta maikuust, paranes enam kui 3 sekundit! Teisena lõpetanud Kristiina jooksis samuti isikliku rekordi ja kiiremini vanast hallirekordist - 51,1 ning kolmandana lõpetas Karin ajaga 52,7.
Poiste vanuseklassis noppis vanemate poiste 60m jooksus esikoha Leonardo, kes finaalis läbis distantsi 8,6 sekundiga. Kaugushüppes oli Leonardo teine, kui viimasel katsel raskest seisust väljatulnuna hüppas 4.37. Veel üks hallirekord langes aga vanemate poiste 300 m jooksus, kus jooksu algusest peale juhtinud Randel läbis distantsi 49,6 sekundiga. Ka siin oli teine Leonardo ajaga 51,2.
Nooremate tüdrukute arvestuses tegi väga tubli võistluse Martina, kes noppis ühe esikoha ning kaks teist kohta. Alavõit tuli kaugushüppes tulemusega 3.67. 60m jooksus sai Martina ajaks 9,4 ning 300 m jooksus 57,5. Kusjuures 60m jooksus sai Martina võitjaga sama aja ning 300m jooksus kaotas võitjale vaid ühe kümnendiku! 300m jooksus tuli kolmandaks Anett Maria ajaga 58,3!
Nooremate poiste arvestuses jõudis kahel korral poodiumile Kenneth, kes kaugshüppes tuli kolmandaks tulemusega 3.82 ning 300m jooksus teiseks ajaga 52,8.

Selle grupi tublimad võistlevad järgmisena juba tuleval reedel, 10ndal detsembril TV 10 olümpiastarti Pärnumaa I etapil, kus on kavas 60m jooks, kaugushüpe, kuulitõuge ja teivashüpe. 3. detsembri võistluse pildid ilmuvad peagi ka meie grupi fotoalbumisse. Kui aeg sealmaal, annan sellest siin ka teada!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar