laupäev, 25. november 2023

TV10 Olümpiastarti I Pärnumaa etapp

Esmaspäeval, 27.novembril algab talvine võistlushooaeg. Hooajaga alustavad kõige nooremad, sest toimub TV10 Olümpiastarti esimene Pärnumaa etapp. Seoses võistlustega ei toimu esmaspäeval treeninguid, kuna nooremad võistlevad ja paljud vanemad tegutsevad võistlustel kohtunikuna. ÕT gruppidel on võimalik teha soovi korral kerge trenn pärast võistlusi.

Ootan võistlema kõiki, kelle sünniaasta on 2010-2011 (vanem vanuseklass) ja kelle sünniaastad on 2012-2014 (noorem vanuseklass). Registreerimine algab kohapeal 14.45. Osavõtutasu on 2 eurot ja seda saab tasuda sularahas kohapeal. Kui kellegi ala algab hiljem (näiteks PV vanuseklassil), saab registreerida muidugi ka hiljem. Selleks ei pea varem halli kohale tulema.

Esimese etapi alad:

PV (vanemad poisid) - 60m, teivashüpe
TV (vanemad tüdrukud) - 60m, kuulitõuge
PN (nooremad poisid ) - 60m, kõrgushüpe
TN (nooremad tüdrukud) - 60m, kõrgushüpe
 
TV10 Olümpiastardi esimene finaaletapp toimub 2.detsembril Võrus. Sinna pääsevad need noored, kes võidavad maakondlikul etapil oma alal esikoha või täidavad vabariikliku finaali pääsemise normatiivi. Kolmas variant finaali pääsemiseks on kuulumine oma kooli võistkonda. Pärnust osaleb mitu kooli võistlussarja uuel hooajal.
 
Normatiivid:


Võistluse ajakava:



Kohal palun kõigil võistlejatel olla vähemalt 45 minutit enne oma esimese ala algust.

Autasustamine:

I koht - medal, diplom, võistlussarja särk
II koht - medal, diplom, võistlussarja meene
III koht - medal, diplom

Tublimaid autasustavad Pärnu Sadama korvpallimeeskonna mängijad!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar