pühapäev, 28. märts 2021

Treeningud jätkuvad - 29.märts-4.aprill

Ilmad on läinud soojemaks, lumi sulamas. See kõik tähendab, et meie treeningtingimused paranevad sisuliselt iga päevaga. Sel nädalal on reedest kuni pühapäevani rannastaadion suletud (pühad!). Seetõttu on ka plaanides väike muudatus.

Koondise grupp on teinud korralikult trenni. Oleks muidugi väga kummaline ka, kui nad ei teeks, sest kõik tingimused parimaks ettevalmistuseks on neile tagatud. Töö käib ja siiani saab tehtuga väga rahul olla.

I grupp on  jätkanud kenasti iseseisvalt plaanide järgi treenimist. Peaaegu kõik saavad hakkama ka treeningpäeviku täitmisega, mille üle on väga suur rõõm!

II grupist on plaanide järgi treenimist jätkanud 10 sportlast. Treeningpäevikute täitmine on nädala lõpuks oluliselt paranenud. Suurepärane!

Ma väga loodan, et ka III grupi kõige nooremad kergejõustiklased hakkavad end nüüd õues aktiivsemalt liigutama. Kui kellelgi on võimalus kuskil pehme pinnasega tervise või metsarajal trenni teha või mõnda staadionit treeninguteks kasutada, võib julgelt mulle kirjutada ja saan sulle anda juhiseid, mida sa teha võiksid! Väga suur roll kõige nooremate puhul on ka vanematel, kes loodetavasti trenni tegemist igati soodustavad ja toetavad!

Altiuse dressipluusid on tellitud. Ootame neid ja usun, et peagi saame need ka kätte. Kellel on maksmata veel dressipluuside raha 25 eurot, siis palun see tuua kergejõustikuhalli esmaspäeval 16.00-19.00 või rannastaadionile kolmapäeval 16.45-19.00! Kui need ajad ei sobi, palun võtta minuga ühendust ja lepime sobiva aja kokku.

Esmaspäev, 29.märts
Koondise grupi teivashüppajad 16.00 Kergejõustikuhall
Koondise grupp 16.45 Kergejõustikuhall
I grupp iseseisev treening rannastaadionil
II grupp iseseisev treening kodus
 
Teisipäev, 30.märts
Koondise grupp 16.30 Raeküla terviserada
II grupp iseseisev treening rannastaadionil
I grupp iseseisev treening kodus
 
Kolmapäev, 31.märts
Koondise grupp 16.45-19.00 Rannastaadioni sisejooksurada ja jõusaal

Neljapäev,1.aprill
I grupp iseseisev treening rannastaadionil

Reede, 2.aprill
Koondise grupp - osad 11.30 kergejõustikuhall
Koondise grupp - osad 14.30 Raeküla terviserada
I grupp iseseisev treening maastikul ja kodus
II grupp iseseisev treening maastikul ja kodus

Laupäev, 3.aprill
Koondise grupp + I grupp + II grupp - iseseisev krossijooks õues!

Pühapäev, 4.aprill
PUHKUS

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar